Τελευταία κυκλοφορούν πολλές φήμες για το Galaxy S8, με την τελευταία να κυκλοφορεί από ειδικούς της τράπεζας επενδύσεων (τραπεζικών τίτλων, ομολόγων. κινητών αξιών κ.ά) Goldman Sachs οι οποίοι ισχυρίζονται ότι το νέο Galaxy S8 θα είναι15-20% ακριβότερο σε σύγκριση με το Galaxy S7.

Η Goldman Sachs πιστεύει ότι η Samsung θα επιλέξει να αντικατοπτρίζεται στην τελική τιμή το αυξημένο κόστος των υλικών κατασκευής του Galaxy S8 και αυτό σημαίνει ότι στην χειρότερη περίπτωση, η τιμή λανσαρίσματος του νέου Galaxy S8 θα είναι 15 με 20% αυξημένη σε σχέση με την αρχική τιμή του Galaxy S7, κάτι που αναμφισβήτητα θα απομακρύνει αρκετούς χρήστες ή απλώς θα.. καθυστερήσει το όνειρο τους να το αποκτήσουν κατά μερικούς μήνες (ωσότου πέσει η τιμή του σε επίπεδα που θα κρίνουν ότι τους συμφέρει).

 

Βεβαίως, με τόσο ανεβασμένη τιμή είναι λογικό να περιμένουμε από την εταιρεία να προσαρμόσει ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό χαρακτηριστικό στην συσκευή της, που λέγεται πως μεταξύ άλλων θα διαθέτει προηγμένης τεχνολογίας Super AMOLED οθόνη, χωρητικότητα έως 256GB, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, ο οποίος θα λειτουργεί με υπέρηχους, πιθανότατα αναγνώριση ίριδας κ.ά. Επίσης αναμένεται να διαθέτει τον δικό του ψηφιακό βοηθό, κάτι που επιβεβαιώνει η Goldman Sachs.

 

Link.png Site: GSMArena