Αν και ενδεχομένως θα πάρει χρόνια για να το δούμε στην αγορά, ίσως βλέπουμε μέρος του οράματος της εταιρείας.

Είμαστε πλέον και επίσημα στην τρίτη γενιά αναδιπλούμενων τηλεφώνων της Samsung. Ωστόσο, όλα τα τηλέφωνα που έχουμε δει από την εταιρεία μπορούν να αναδιπλωθούν μόνο μία φορά. Όπως φαίνεται, θα υπάρχουν και τηλέφωνα που θα διπλώνουν ακόμη περισσότερες φορές.

Η Samsung φαίνεται μάλιστα να έχει ήδη και ένα λειτουργικό μοντέλο. Το νέο αναδιπλούμενο πρωτότυπο της νοτιοκορεάτικης εταιρείας αποκαλύφθηκε στην έκθεση IMID 2021 (International Meeting for Information Displays).

Βέβαια, το βίντεο δεν δείχνει τη συσκευή να διπλώνει, αλλά είναι σαφές ότι βασίζεται στο σχεδιασμό των Galaxy Z Fold και Galaxy Z Flip. Τον περασμένο Μάϊο η Samsung είχε παρουσιάσει ένα πρωτότυπο τηλέφωνο που μπορούσε να διπλώσει περισσότερες φορές αν και δεν ήταν λειτουργικό. Το παραπάνω βίντεο δείχνει ότι αυτό το νέο πρωτότυπο λειτουργεί, πράγμα που σημαίνει πως η εταιρεία έκανε σημαντική πρόοδο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Η Samsung αποκαλεί αυτήν την τεχνολογία «multi-foldable» και το τηλέφωνο το ονομάζει Samsung Flex In & Out. Προφανώς, αυτό δεν θα ήταν το όνομα του τηλεφώνου αν ποτέ έφτανε στα ράφια των καταστημάτων. Και ίσως περάσουν χρόνια προτού το δούμε στην αγορά.

  • Like 1