Στα πλαίσια της έκθεσης IFA 2023, η Samsung ανακοίνωσε τη 2η γενιά του φορητού βιντεοπροβολέα της, Freestyle.

Ο νέος Freestyle 2nd Generation μπορεί να προβάλει εικόνα έως και 100 ιντσών ωστόσο πλέον είναι δυνατή η σύνδεση δύο βιντεοπροβολέων Freestyle μεταξύ τους! Χάρη στο νέο χαρακτηριστικό Smart Edge Bleeding που προσφέρει νέες εμπειρίες κατακόρυφης και οριζόντιας προβολής, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν πανοραμική εικόνα έως και 160 ιντσών ή μία ανεπανάληπτη κατακόρυφη (κάθετη) εμπειρία προβολής 120 ιντσών! 

image.jpeg.7df1fe7e24b9132f17bd555cfa60dec2.jpeg

Για πρώτη φορά επίσης, ο 2ης γενιάς Freestyle υποστηρίζει cloud gaming ώστε οι χρήστες να μπορούν να επωφεληθούν από τη συνδρομή Xbox Game Pass που διαθέτουν χωρίς να απαιτείται ταυτόχρονα χρήση της κονσόλας Xbox. Παράλληλα, το Samsung Gaming Hub προσφέρει επίσης παιχνίδια μέσω των πλατφορμών NVIDIA GeForce NOW, Amazon Luna, Utomik, Antstream Arcade και Blacknut με αποτέλεσμα οι gamers να έχουν περισσότερες από 3.000 επιλογές στη διάθεση τους. Το μόνο που χρειάζονται οι gamers είναι να συγχρονίσουν το αγαπημένο τους χειριστήριο Bluetooth.

Η εμπορική διάθεση του 2ης γενιάς βιντεοπροβολέα Freestyle αναμένεται να ξεκινήσει στις 6 Σεπτεμβρίου και το κόστος του, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, θα είναι $799,99. Στις 6 Σεπτεμβρίου επίσης, οι χρήστες του Samsung Gaming Hub θα μπορούν να παίξουν το… Starfield με τη συνδρομή τους στο Xbox Game Pass μέσω του Samsung Gaming Hub χάρη στη συνεργασία της Samsung με τις Microsoft και Bethesda όπως άλλωστε αναφέραμε και πιο πάνω.

  • Like 2
  • Sad 1