Σύμφωνα με φήμες από την Κορέα, δεν θα ξαναδούμε νέο μοντέλο Galaxy Note.

Το 2021 δεν είδαμε νέο Galaxy Note και σύμφωνα με φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει για το Galaxy S22 Ultra, ένα Note το 2022 είναι εξίσου απίθανο.

Όπως αναφέρει το κορεάτικο ET News, ενδεχομένως η σειρά Samsung Galaxy Note να έχει φτάσει στο τέλος της. Σύμφωνα με την ίδια αναφορά, η Samsung μπορεί να τερματίσει την παραγωγή Galaxy Note 20 μέχρι το τέλος του 2021. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον καθώς η εταιρεία φέρεται να παρήγαγε 3,2 εκατομμύρια μονάδες αφού το τηλέφωνο ακόμη πουλάει. Απλώς, μπορεί να μην πουλά αρκετά για να δικαιολογήσει μια νέα παραγωγή.

Δεδομένου ότι η Samsung έχει ήδη τερματίσει την παραγωγή της σειράς Note 10, αυτό θα σήμαινε ότι δεν θα μπορούσαν να παραχθούν μοντέλα Note που ήδη κυκλοφορούν από το 2022.

Η ίδια αναφορά υποστηρίζει επίσης ότι μπορεί να μην υπάρξει ούτε νέο τηλέφωνο Note το 2022. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ιστοσελίδας, η Samsung δεν έχει συμπεριλάβει τηλέφωνα Note στο πρόγραμμά της για το 2022.

Αν υπήρχαν αμφιβολίες για το τέλος της σειράς Galaxy Note, τότε αυτή η αναφορά φαίνεται να δίνει μια αρκετά ξεκάθαρη απάντηση. Φυσικά, υπάρχει ακόμα το Galaxy S22 Ultra, το οποίο, σύμφωνα με διαρροές και φήμες, θα είναι ένα βελτιωμένο και εξελιγμένο τηλέφωνο Galaxy Note με θύρα για τη γνωστή γραφίδα S Pen. Απλώς, δεν θα έχει όνομα Note.

  • Like 1
  • Sad 7