Ο επικεφαλής του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Samsung, TM Roh, σχολίασε πρόσφατα το μελλοντικό επιχειρηματικό μοντέλο του Galaxy AI που είδαμε αρχικά στη σειρά Galaxy S24, όταν η τρέχουσα δωρεάν παροχή του λήξει το 2025.

Παρά τις τεράστιες επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη, τα συγκεκριμένα σχέδια για δημιουργία εσόδων από το συγκεκριμένο κομμάτι υπηρεσιών, δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Ωστόσο, ο Roh άφησε να εννοηθεί ότι στο μέλλον η Samsung θα παρουσιάσει πιο ισχυρές δυνατότητες επί πληρωμή, για συνδρομητές.

Προς το παρόν, η έρευνα υποδεικνύει ότι ένα τμήμα των χρηστών θα εκτιμήσει επαρκώς τις υπάρχουσες λειτουργίες AI ως δωρεάν δυνατότητα. Ωστόσο, η πόρτα φαίνεται ανοιχτή για επεκτάσεις λειτουργιών premium πάνω από τη βασική εμπειρία που θα χρηματοδοτούνται από τα έσοδα μιας συνδρομής. Ο Roh δήλωσε ότι η Samsung θα σταθμίσει διάφορους παράγοντες κατά την επισημοποίηση των αποφάσεων πριν από την προθεσμία του 2025. 

Ο Roh προέβλεψε ακόμα ότι το Galaxy AI θα κάνει την εμφάνισή του σε100 εκατομμύρια συσκευές της εταιρείας, όχι μόνο σε νέα αλλά και σε παλιά μοντέλα της εταιρείας..

Ήδη οι κάτοχοι smartphone από τη σειρά Galaxy S23 λαμβάνουν τη σχετική ενημέρωση ενώ το ίδιο θα συμβεί για τα Galaxy Z Fold 5 και Flip 5, τη σειρά Galaxy S22 και τα νέα tablet Galaxy Tab S9. Το Galaxy AI θα το δούμε ακόμα σε περισσότερα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια του 2024.  

Προς το παρόν, η Samsung επικεντρώνεται στην τελειοποίηση των δυνατοτήτων και την επέκταση της διαθεσιμότητας των AI λειτουργιών του Galaxy S24, με τη δυναμική γύρω από το AI να είναι τεράστια. 

  • Like 1
  • Sad 1