Ανεπίσημες ψηφιακές εικόνες που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα από την ιστοσελίδα SmartPrix και τον γνωστό leaker στην πλατφόρμα X, OnLeaks, δείχνουν την επόμενης γενιάς αναδιπλούμενη ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy Z Fold6.

Οι εικόνες δείχνουν μία συσκευή με περισσότερο «τετραγωνισμένο» σχεδιασμό που έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον σχεδιασμό του Galaxy S24 Ultra που κυκλοφόρησε πρόσφατα, με τις τετραγωνισμένες άκρες να έχουν πάρει τη θέση των περισσότερο στρογγυλεμένων που κοσμούν το Galaxy Z Fold5.

Galaxy-Z-Fold-6-5K1-scaled.jpg

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα SmartPrix, οι διαστάσεις του Galaxy Z Fold6 είναι 153,5 x 132,5 x 6,1 χιλιοστά με τη συσκευή σε πλήρη έκταση, καθιστώντας το ελαφρώς μικρότερο και φαρδύτερο από τον προκάτοχό του. Η εσωτερική, εύκαμπτη οθόνη σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαγώνιο 7,6” ενώ η εξωτερική οθόνη είναι περίπου 6,2”.

Κατά τα άλλα, οι ψηφιακές εικόνες απεικονίζουν το Galaxy Z Fold6 με πολλά από τα γνωστά στοιχεία του σχεδιασμού που χαρακτηρίζουν και το σημερινό Galaxy Z Fold5, όπως το σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Στο επάνω μέρος της συσκευής διακρίνονται τρία μικρόφωνα και γρίλιες για το ακουστικό/ηχείο ενώ στο κάτω μέρος παρατηρείται ένα ακόμη μικρόφωνο, γρίλιες για το ηχείο και η υποδοχή USB Type-C. Τα πλήκτρα ελέγχου της έντασης ήχου και το κουμπί λειτουργίας εξακολουθούν να βρίσκονται στη δεξιά πλευρά με την υποδοχή για την κάρτα SIM να βρίσκεται στα αριστερά.

Η Samsung δεν έχει βεβαίως ανακοινώσει τις προδιαγραφές του Galaxy Z Fold 6, ωστόσο η ιστοσελίδα SmartPrix εκτιμά ότι η συσκευή θα βασίζεται στην Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platform for Galaxy, με δυνατότητα επιλογής μεταξύ 12GB και 16GB για τη μνήμη και αποθηκευτικό χώρο έως 1TB. Οι δύο οθόνες τεχνολογίας OLED ενδέχεται επίσης να υποστηρίζουν ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος θα βασίζονται σε αισθητήρες των 50 MP, 12MP και 10MP, με τον δεύτερο αισθητήρα να βρίσκεται πίσω από ένα υπερευρυγώνιο φακό και τον τρίο να βρίσκεται πίσω από τηλεφακό. Στην πρόσοψη επίσης αναμένεται να υπάρχει μία κάμερα 10 MP για selfies. Φημολογείται ότι η Samsung θα παρουσιάσει τις νέες αναδιπλούμενες συσκευές της σε μία εκδήλωση Unpacked που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, στην οποία επίσης θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες για το Galaxy Ring που το είδαμε πρόσφατα από κοντά.

  • Haha 1