Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η Samsung, η οποία σε Δελτίο Τύπου που απέστειλε κάνει λόγο για ρεκόρ προπαραγγελιών.

Η σειρά Galaxy S22 ξεπέρασε σε αριθμό προπαραγγελιών οποιοδήποτε άλλο smartphone μέχρι σήμερα, υποστηρίζει η Samsung, και μάλιστα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Όπως λέει η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία, οι προπαραγγελίες για τις τρεις συσκευές της σειράς Galaxy S22 υπερδιπλασιάστηκαν σε σύγκριση με τις προπαραγγελίες για τη περσινή σειρά Galaxy S21, με το μοντέλο Samsung Galaxy S22 Ultra να πρωτοστατεί και να σημειώνει άνω του 60% των συνολικών πωλήσεων μέχρι στιγμής.

Τα παραπάνω είναι αναμφισβήτητα εξαιρετικά νέα για την εταιρεία, καθώς έχουν μεσολαβήσει σχεδόν δύο έτη από την τελευταία φορά που οι πελάτες της είχαν την ευκαιρία να «πιάσουν μία “τύπου Note” συσκευή στα χέρια τους». Όμως δεν πηγαίνει μόνο καλά το Galaxy S22 Ultra, αλλά και τα άλλα δύο κινητά της σειράς, τα Galaxy S22 και S22+.

Δεν είναι πάντως μόνο η σειρά Galaxy S22 που έσπασε ρεκόρ προπαραγγελιών, αλλά και η ολοκαίνουρια σειρά tablet της εταιρείας, Galaxy Tab S8. Πιο συγκεκριμένα, η Samsung λέει πως και οι προπαραγγελίες της σειράς Galaxy Tab S8 υπερδιπλασιάστηκαν σε σύγκριση με τη προηγούμενη γενιάς Galaxy Tab S7, με το Samsung Galaxy S8 Ultra μάλιστα, που είναι και το ακριβότερο αλλά και ισχυρότερο/ ικανότερο να σημειώνει το 50% των πωλήσεων μέχρι αυτή την ώρα. Να θυμίσουμε ότι τη νέα σειρά tablet της Samsung αποτελούν οι συσκευές Galaxy Tab S8, Tab S8+ και Tab S8 Ultra.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι νέες σειρές Samsung Galaxy S22 και Tab S8 βρίσκονται ήδη ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς συσκευές μας μέχρι σήμερα», σημείωσε ο Bryan Choi, Πρόεδρος και Επικεφαλής Sales & Marketing στο MX Business της Samsung Electronics. «Στη Samsung, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε καινοτομία που ωθεί τα όρια της τεχνολογίας και οι νέες συσκευές μας, όχι μόνο παρέχουν περισσότερες επιλογές στους χρήστες, αλλά προσφέρουν μια πραγματικά συνδεδεμένη εμπειρία, χάρη στην ενιαία πρόσβαση στο οικοσύστημα συσκευών και συνεργατών Samsung Galaxy. Ανυπομονούμε να δώσουμε στους χρήστες την ευκαιρία να διευκολύνουν τη ζωή τους και να συνδεθούν με άλλους, ακόμη πιο απρόσκοπτα».