Η Samsung συνεχίζει την επιθετική διαφήμιση βάζοντας στο στόχαστρο της για ακόμα μια φορά την Apple.

Στο νέο διαφημιστικό της εταιρείας το οποίο έχει ανέβει στο κανάλι της Samsung στο YouTube, η Samsung «επιτίθεται» στις ταχύτητες download του iPhone Χ οι οποίες είναι αρκετά πιο αργές από αυτές του Galaxy S9. Το σενάριο της διαφήμισης δε διαφέρει από παλιές προσπάθειες της εταιρείας όπου και πάλι μία πελάτισσα επισκέπτεται το "Ingenious" bar ενός καταστήματος που μοιάζει αρκετά με ένα Apple Store, έχοντας ένα διάλογο με τον υπάλληλο.

Κατά τη διάρκεια του, η πελάτισσα ρωτά τον υπάλληλο για τις ταχύτητες download του iPhone X, με τον υπάλληλο να απαντά ότι είναι αυτές είναι πιο γρήγορες από ένα iPhone 8. Ανταπαντώντας η πελάτισσα και με ειρωνική διάθεση αναφέρει ότι πίστευε ότι το iPhone X είναι «το smartphone του μέλλοντος», με τον υπάλληλο του καταστήματος να μην μπορεί να απαντήσει.

Αφορμή για το διαφημιστικό φαίνεται να είναι οι δοκιμές που πραγματοποίησε πριν λίγο καιρό η Ookla, η δημιουργός του γνωστού εργαλείου Speedtest.net το οποίο μετράει την ταχύτητα σύνδεσης μιας συσκευής στο Internet. Στα αποτελέσματα, η Ookla αναφέρει ότι το Galaxy S9 το οποίο ενσωματώνει το X20 LTE τσιπ της Qualcomm, ήταν κατά 37% πιο γρήγορο από ένα iPhone X και 43% πιο γρήγορο από ένα iPhone 8 κατά το download αρχείων σε ένα LTE δίκτυο.

H Apple σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές αναμένεται να παρουσιάσει στα νέα iPhone βελτιωμένη τεχνολογία κεραιών για καλύτερες συνδέσεις στο Internet και παράλληλα υποστήριξη Dual SIM. Πιθανόν η Apple να επιλέξει την ενσωμάτωση του Intel XMM 7560 τσιπ έναντι του X20 τσιπ της Qualcomm, Και με τις δύο λύσεις να είναι πιο γρήγορες από το LTE τσιπ που ενσωματώνει το iPhone X.

Macrumors