Το νέο μέλος στη σειρά των Galaxy Grand smartphone παρουσίασε σήμερα η Samsung το οποίο συνδυάζει μεγάλο μέγεθος οθόνης με προσιτή τιμή.

Στηριζόμενο στο Android 4.3 Jelly Bean, το Galaxy Grand 2 έρχεται με TFT οθόνη 5.25 ιντσών, ανάλυσης 720 x 1280 και στο εσωτερικό του βρίσκουμε τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2 GHz με 1.5 GB RAM. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος διαθέτει ανάλυση 8mp με LED Flash και αυτόματη εστίαση ενώ για τις βιντεοκλήσεις σας θα στηριχτείτε σε κάμερα ανάλυσης 1.9mp.

 

Ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής φτάνει τα 8 GB αλλά μπορεί να επεκταθεί με επιπλέον 64 GB μέσω κάρτας micro SD. Η συσκευή έχει βάρος 163 γραμμάρια και πάχος 8.9 χιλιοστά ενώ όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες το πίσω μέρος διαθέτει το ίδιο πλαστικό υλικό που είδαμε και στο Galaxy Note 3 το οποίο δίνει ένα πιο πολυτελή τόνο στη συσκευή μοιάζοντας με δέρμα.

 

Κατά τα άλλα το Galaxy Grand δε διαθέτει κάποιο stylus, με τη μπαταρία του να διαθέτει χωρητικότητα 2.600 mAh. Θα κυκλοφορήσει σύντομα σε τρία χρώματα (μαύρο, λευκό και ροζ), χωρίς να έχει γίνει γνωστή η τιμή του. Κρίνοντας πάντως από τον προκάτοχο του, υπολογίζεται ότι αυτή θα κυμαίνεται περίπου στα $500, με τη Samsung να κυκλοφορεί και έκδοση με υποστήριξη dual sim.

 

Link.png Site: http://www.samsungmobilepress.com/2013/11/25/Samsung-Galaxy-Grand-2-Brings-Ultimate-Viewing-Experience-in-a-Portable-Size-1[/url]']Samsung Press