Ο γνωστός leakster @OnLeaks αποκάλυψε πρόσφατα μέσω του Twitter τα πρώτα renders του επερχόμενου Galaxy S11 που σύμφωνα με πληροφορίες θα αποκαλυφθεί στα μέσα Φεβρουαρίου της νέας χρονιάς.

Από τις εικόνες που δόθηκαν στην δημοσιότητα, παρατηρούμε ότι η εμπρόσθια κάμερα έχει μετακινηθεί στο κέντρο του πάνω μέρους της οθόνης, όπως στην περίπτωση της Galaxy Note10-series. Επιπλέον, στο πίσω μέρος της συσκευής, παρατηρούμε μία από τις πιο πολύπλοκες διατάξεις όσον αφορά στην κάμερα, με τουλάχιστον τέσσερις ή πέντε φακούς να βρίσκονται τοποθετημένοι σε ένα παραλληλόγραμμο «camera bump». Αν και ο τύπος κάθε κάμερας δεν είναι γνωστός, λέγεται ότι η διάταξη θα συμπεριλαμβάνει μία κάμερα με αισθητήρα 108MP καθώς και ένα «periscope-like» module με 5x zoom (το Galaxy S11e δεν είναι σίγουρο ότι θα διαθέτει τέτοιου τύπου κάμερες πάντως).

H σειρά Samsung Galaxy S11 θα αποτελείται από τρία μοντέλα, τα Galaxy S11, Galaxy S11+ και Galaxy S11e. Το Galaxy S11 αναμένεται να διαθέτει οθόνη Dynamic AMOLED με υποστήριξη HDR10+ και ανάλυση QHD+ που θα υποστηρίζει refresh rate 120Hz και θα έχει διαγώνιο 6,7 ιντσών. Το μεγαλύτερο Galaxy S11+ θα διαθέτει όμοιας τεχνολογίας και προδιαγραφών οθόνη (μεγαλύτερης ανάλυσης ενδεχομένως) αλλά με διαγώνιο 6,9 ιντσών, ενώ το Galaxy S11e θα διαθέτει οθόνη 6,2-6,4 ιντσών με ανάλυση FHD+.

Η Samsung αναμένεται να προσφέρει και εκδόσεις 5G των παραπάνω μοντέλων επίσης (δεν είναι σίγουρο ότι το S11e θα διαθέτει 5G έκδοση πάντως). Όσον αφορά στο hardware, αναμένεται οι συσκευές στις περισσότερες αγορές να ενσωματώνουν το Exynos 990 SoC ενώ στην Κίνα και στις ΗΠΑ θα βασίζονται στην πλατφόρμα Snapdragon 865 της Qualcomm. Το Samsung Galaxy S11e αναμένεται να διαθέτει επίσης 6GB RAM.

GSMArena | Engadget | Engadget

  • Like 1