Οι φήμες για το επερχόμενο Galaxy S5 δεν έχουν τέλος, με τις τελευταίες αναφορές να κάνουν λόγο για βελτίωση των Air View και Air Gesture μέσω της τεχνολογίας Synaptics, με αναγνώριση όχι μόνο της παλάμης αλλά και των δακτύλων.

Η νέα τεχνολογία θα εντοπίζει τις κινήσεις πάνω από την οθόνη σε απόσταση μεταξύ 15 και 30 χιλιοστών με μεγαλύτερη ακρίβεια. Επίσης, η νέα τεχνολογία θα αναγνωρίζει μέρος της παλάμης αλλά και τα δάχτυλα, με την πηγή να κάνει κάνει λόγο για επανάσταση στο τομέα των χειρονομιών, καθώς πλέον ο αισθητήρας θα αναγνωρίζει ταυτόχρονα περισσότερα από ένα δάχτυλα, όπως ακριβώς δηλαδή γίνεται κατά τη χρήση επί της οθόνης.

 

Στο δημοσίευμα πάντως δε γίνεται λόγος για το πως ακριβώς θα χρησιμοποιηθεί η συγκεκριμένη δυνατότητα και με δεδομένο ότι οι λειτουργίες Air View και Air Gesture δεν συνάντησαν μεγάλη αποδοχή από τους χρήστες του Galaxy S4 και του Galaxy Note 3.

 

Αναμένουμε τα νέα χαρακτηριστικά καθώς και την τελική παρουσίαση της συσκευής το διάστημα Φεβρουαρίου- Μαρτίου που μέχρι σήμερα επισημαίνεται τόσο στις φήμες, όσο και σε δηλώσεις στελεχών της ίδιας της εταιρείας, και πιο συγκεκριμένα στην έκθεση MWC 2014 τον επόμενο μήνα.

 

Link.png Site: http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S5-to-sport-multi-hovering-tech-claimed-to-be-a-gamechanger-for-air-gestures-input_id51596[/url]']Phone Arena