Νοτιοκορεάτικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι το smartphone με την αναδιπλούμενη οθόνη της Samsung πρόκειται να κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση του στις αρχές της νέας χρονιάς, και πιο συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο στο συνέδριο MWC (Mobile World Congress), στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία ζήτησε να ξεκινήσει η προμήθεια εξαρτημάτων από τους συνεργάτες της τον Νοέμβριο φέτος. Η κωδική επίσης ονομασία του εγχειρήματος άλλαξε και από Valley έγινε Winner, κάτι που σύμφωνα με ειδικούς αποτελεί ένδειξη ότι έγινε η μετάβαση από τη φάση της ανάπτυξης και πως πλησιάζει η ώρα του λανσαρίσματος του Galaxy X στην αγορά.

Στις αρχές της χρονιάς, ο CEO της Samsung, είχε δηλώσει ότι η εταιρεία του εργάζεται για να εξασφαλίσει ότι το αναδιπλούμενο smartphone της θα είναι πολλά περισσότερα πράγματα από μία… εντυπωσιακή συσκευή, και πως θα αποτελέσει μία νέα κατηγορία εξασφαλίζοντας κορυφαία εμπειρία χρήσης.

Όσον αφορά στην επερχόμενη σειρά Galaxy S, θα κάνει ντεμπούτο σύμφωνα με την ίδια αναφορά τον Ιανουάριο της νέας χρονιάς. Η Samsung λέγεται πως θα χρησιμοποιήσει την έκθεση CES (Consumer Electronics Show) ως πλατφόρμα για να αποκαλύψει τα Galaxy S10 και Galaxy S10+, αν και κάτι τέτοιο δεν είναι κάτι που συνηθίζει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια. Το πιθανότερο είναι στα πλαίσια της έκθεσης να πραγματοποιήσει μία ειδική εκδήλωση (Galaxy Unpacked Event) για τη συσκευή.

GSMArena