Σε ειδική εκδήλωση, η MLS παρουσίασε σήμερα το νέο μέλος της οικογένειας smartphone IQTalk, το οποίο είναι και το κορυφαίο της εταιρείας διαθέτοντας μάλιστα και αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το IQTalk Fingerprint διαθέτει οθόνη 4.8 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED με HD ανάλυση και η οποία προστατεύεται από την τεχνολογία Dragontrail για υψηλή αντοχή σε γρατσουνιές και πτώσεις.

 

Στο εσωτερικό υπάρχει τετραπύρηνος επεξεργαστής της MediaTek χρονισμένος στο 1.2 GHz με 1 GB RAM καθώς και δύο κάμερες, η πρώτη στα 13mp με LED Flash και διάφραγμα F/2.0 και μια δεύτερη στο μπροστινό μέρος των 2MP για βιντεοκλήσεις. Η κύρια κάμερα είναι σε θέση για εγγραφή βίντεο στην Full HD ανάλυση ενώ σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της MLS, η μπαταρία των 2.200 mAh είναι σε θέση να χαρίσει αυτονομία 2 ημερών με κανονική χρήση. Όπως φανερώνει και η ονομασία της συσκευής, το IQTalk Fingerprint διαθέτει αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος ο οποίος δίνει πρόσβαση στο εσωτερικό της συσκευής μόνο στον ιδιοκτήτη της.

 

 

Άλλη μια πρωτιά του συγκεκριμένου μοντέλου είναι η προσθήκη του MAIC, του ψηφιακού προσωπικού βοηθού της MLS όπου απαντά σε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Όπως αναφέρθηκε και στην παρουσίαση, η MAIC είναι σε θέση να απαντά σε ερωτήσεις για διανυκτερεύοντα φαρμακεία και νοσοκομεία, κοντινά βενζινάδικα αλλά και να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε αναζήτηση στο google απλά με τη φωνητική σας εντολή κάνονας χρήση της τεχνολογίας αναγνώρισης της MLS. Ένα παράδειγμα, μπορείτε να ακούσετε πατώντας εδώ.

 

MLSiQTalk%20Fingerprint%20Foto.jpg

 

Επιπλέον η συσκευή ενσωματώνει με νέο πλέον σχεδιασμό, τις γνωστές εφαρμογές της MLS που έχουμε δει στα προηγούμενα smartphones και tablets της εταιρείας όπως το Talk & Call, Talk & SMS, Talk & Lock, Talk & Email καθώς και την πλήρη εφαρμογή πλοήγησης Destinator Talk & Drive.

 

Το IQTalk Fingerprint θα κυκλοφορήσει στα μέσα Μαρτίου με τιμή η οποία θα γίνει γνωστή σύντομα αλλά όπως μας ενημέρωσαν τα στελέχη της MLS θα είναι πλήρως ανταγωνιστική.

 

Link.png Site: http://www.mls.gr[/url]']MLS