Χάρη στην οθόνη των 2,45 ιντσών, το Jelly είναι σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία του, το μικρότερο σε μέγεθος Android smartphone στον κόσμο με δυνατότητες 4G LTE.

Είναι τόσο μικρό μάλιστα, που χωράει στην μικρή μπροστινή τσέπη για τα κέρματα σε ένα παντελόνι τζην.

 

Παρά το ιδιαίτερα μικρό του μέγεθος, το Jelly είναι ένα πλήρως λειτουργικό smartphone, και διαθέτει οθόνη 2,45 ιντσών τεχνολογίας TFT ενώ βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,1GHz που συνοδεύουν 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση κάρτας μνήμης τύπου microSD.

 

Η συσκευή ενσωματώνει gyroscope, κεραία GPS και βασίζεται στο Android 7.0 Nougat και βεβαίως δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του να επισκεφτεί το Google Play store και να προμηθευτεί apps, παιχνίδια κ.ά. Επίσης διαθέτει δύο υποδοχές για ισάριθμες κάρτες SIM.

 

Το Jelly διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 2,0 Megapixels και κύρια κάμερα 8,0 Megapixels. Η μπαταρία του, σύμφωνα με την εταιρεία επαρκεί για τρείς μέρες χρήσης, ενώ ο χρόνος αναμονής αγγίζει τις επτά ημέρες. Το εταιρεία που περιμένει σχετική… χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter –αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να μην βρεθεί στα… ράφια των καταστημάτων- πουλάει τη συσκευή έναντι $109.

 

gallery_286955_3895_1551697.gif

 

Link.png Site: SlashGear