Γνωρίζαμε ότι το Nothing Phone 2 θα κυκλοφορούσε τον επόμενο μήνα και τώρα έχουμε μια ακριβή ημερομηνία: 11 Ιουλίου, μια μέρα πριν από τα πρώτα γενέθλια του Phone 1.

Η συσκευή θα ενσωματώνει το Snapdragon 8 Plus Gen 1 SoC ενώ θα διαθέτει και μεγαλύτερη μπαταρία,. Σε αντίθεσή με τον προκάτοχό του, θα κυκλοφορήσει και στις ΗΠΑ αυτή τη φορά. Τα γνωρίζουμε όλα αυτά επειδή η εταιρεία Nothing δίνει σταδιακά διάφορες πληροφορίες γύρω από τη συσκευή, μια τακτική που ο ιδρυτής Carl Pei λάτρευε να χρησιμοποιεί στην τελευταία εταιρεία στην οποία συνέβαλε στην ίδρυση της, την OnePlus.

Με βάση μια teaser εικόνα που συνοδεύει τη σημερινή είδηση, το Phone 2 φαίνεται ότι θα συνεχίσει να διαθέτει τον ειδικό φωτισμό "glyph" που εμφανίζεται στο πίσω μέρος του Phone 1. Σε εκείνη τη συσκευή, είναι εν μέρει ένα διακοσμητικό στοιχείο στυλ και εν μέρει πρακτικό, καθώς μπορούν να υποδεικνύουν διαφορετικούς τύπους εισερχόμενων ειδοποιήσεων αναβοσβήνοντας σε διαφορετικά μοτίβα. Εκτός από τα φωτάκια που αναβοσβήνουν, το Phone 1 ήταν ένα καλό τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας που κυκλοφόρησε κανονικά και στη χώρα μας.

Από τις σημαντικότερες πάντως εξελίξεις σε ότι αφορά το λανσάρισμα του Nothing 2 είναι η κυκλοφορία του στην αμερικανική αγορά, όπου στην κατηγορία των Android smarphone κυριαρχεί η Samsung, αφήνοντας τη Google, τη Motorola και όλους τους άλλους αρκετά πίσω. 

Παρόλα αυτά, το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί πολύ περισσότερα από ένα διαφορετικό πίσω μέρος για να ανταγωνιστεί αυτούς τους καθιερωμένους παίκτες, κάτι που θα μάθουμε στις 11 Ιουλίου. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας στο nothing.tech, στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

  • Like 8