Η γνωστή εταιρεία πολυτελών κινητών τηλεφώνων Vertu παρουσίασε ένα νέο smartphone (μετά το Signature Touch για παράδειγμα), με πομπώδες ντιζάιν, πλαίσιο από κράμα τιτανίου, προστασία οθόνης από κρύσταλλο ζαφείρι και δερμάτινη «πλάτη». Η ονομασία του είναι Aster P.

Στο εσωτερικό του Vertu Aster P υπάρχει το SoC της Qualcomm, Snapdragon 660, το οποίο συνοδεύουν 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. H χωρητικότητας της μπαταρίας του είναι 3200mAh και χάρη στην πλατφόρμα της Qualcomm υποστηρίζεται γρήγορη φόρτιση Quick Charge 3.0.

Η οθόνη του έχει διαγώνιο 4,97 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 1920 x 1080 pixels. Στην πρόσοψη υπάρχει κάμερα 20 Megapixels και στο πίσω μέρος μία που βασίζεται σε αισθητήρα 12 Megapixels και συνοδεύεται από φλας.

Η συσκευή τρέχει Android 8.1 Oreo (επειδή θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στη Κίνα δεν διαθέτει Google Services) και εξοπλίζεται με τη τεχνολογία κρυπτογράφησης V Talk ώστε να προστατεύονται οι κλήσεις και τα μηνύματα ενώ επιπλέον εφοδιάζεται με μία αποκλειστική εφαρμογή ασφαλείας που κλειδώνει την συσκευή αν πέσει σε λάθος χέρια.

Η συσκευή, που κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις (τις Baroque και Gothic με διαφορές στο είδος του μετάλλου και σε λεπτομέρειες στο φινίρισμα), έχει στο πίσω μέρος δύο μεταλλικά «πάνελ» που ανασηκώνονται για να αποκαλύψουν τις υποδοχές για τις κάρτες SIM ενώ στο πίσω μέρος κάθε πάνελ βρίσκεται η υπογραφή του ανθρώπου που το συναρμολόγησε στο χέρι.

Η συσκευή έρχεται με το παραδοσιακό πλήκτρο για την υπηρεσία… «concierge», που προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση και υποστήριξη, από το να κλείσει εισιτήρια και πτήσεις μέχρι να προσφέρει πρόσβαση σε ξεχωριστές εκδηλώσεις ή λέσχες και οπουδήποτε στον κόσμο.

240239016_asterp(2).thumb.jpg.c83caaa0ddfec2dead12e69973708b65.jpg

Όπως αναφέραμε, το Vertu Aster P θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, τις Baroque και Gothic με την πρώτη να προσφέρεται σε Black, Gentleman Blue, Caramel Brown και Twilight Orange με τιμή περίπου $4200 και την δεύτερη να προσφέρεται σε Black Jade και White Moon με τιμή περίπου $5100. Υπάρχει και η «χρυσή έκδοση» Vertu Aster P Dazzling Gold με τιμή περίπου $14120.

GSMArena