Η Sony ανακοίνωσε σήμερα δύο νέα οικονομικά μοντέλα της σειράς Xperia, το Xperia E και το Xperia E dual. Το τελευταίο όπως προδίδει και η ονομασία του διαθέτει υποδοχή για δεύτερη κάρτα SIM. Και τα δύο κυκλοφορούνε με οθόνη 3.5" ιντσών τεχνολογίας HVGA και επεξεργαστή χρονισμένο στο 1GHz με το Snapdragon MSM7227A chip της Qualcomm.

Και οι δύο συσκευές τρέχουν το λογισμικό του Android 4.1, γεγονός που ίσως να μην το περίμενε κανείς λόγω των τεχνικών τους χαρακτηριστικών. Το Xperia E θα έχει τη νεότερη έκδοση του Android προεγκατεστημένη, ενώ το μοντέλο με δύο κάρτες SIM θα κυκλοφορήσει με Android 4.0 με δυνατότητα αναβάθμισης από το χρήστη σε 4.1.

 

gsmarena_008.jpg

 

Η φωτογραφική μηχανή είναι 3.2MP χωρίς να υπάρχει και εμπρόσθια για video κλήσεις, 4GB αποθηκευτικού χώρου με διαθέσιμα 2.2GB και υποστήριξη επέκτασής του με κάρτες μνήμης microSD. Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 1530mAh με την εταιρεία να μας υπόσχεται μέχρι και 6 ώρες ομιλίας και 530 ώρες αυτονομίας σε 3G. Αναφέρεται ακόμη ότι η συσκευή φέρει την τεχνολογία ήχου xLOUD Walkman και πιο ποιοτικό ήχο.

 

Το Xperia E θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό και ροζ χρώμα, ενώ η έκδοση με διπλή κάρτα SIM αποκλειστικά σε μαύρο και χρυσό χρώμα. Η κυκλοφορία τους αναμένεται στις αρχές του 2013 χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε την επίσημη τιμολόγησή τους.

 

Link.png Site: gmsarena.com

 

Ενημέρωση:

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Sony Γερμανίας το Xperia E θα τιμολογηθεί στα €160, ενώ η έκδοση με τη διπλή SIM θα κοστολογείται €10 παραπάνω. Και οι δύο συσκευές αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013.

 

gsmarena.com