Η θεαματική επιστροφή της Sony τα τελευταία δύο χρόνια στα smartphones, έχει χαρακτηριστεί από μοντέλα όπως το Xperia Z1 που αναλαμβάνει να τεθεί αντιμέτωπο με τη πιο δημοφιλή κατηγορία smartphones στην οποία κυριαρχούν μοντέλα όπως το Galaxy S4 και το HTC One.

Επιπλέον, η παρουσία της Sony στην κατηγορία των μεσαίων και φθηνών τιμολογιακά κινητών τηλεφώνων είναι και πάλι έντονη με μοντέλα όπως το Xperia L και Xperia M τα οποία έχουν συναντήσει και σχετική επιτυχία.

 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχαμε μια πρώτη επαφή με το Xperia Z Ultra, ένα νέο μοντέλο της Sony το οποίο αμέσως δημιουργεί αντιδράσεις εξαιτίας του πολύ μεγάλου μεγέθους του αλλά και την απόφαση της Sony να το χαρακτηρίσει smartphone. Προσβλέποντας ίσως σε μια αγορά η οποία έκανε το «μεγάλο» σε διαστάσεις Galaxy Note, ένα από τα κορυφαία smartphones της αγοράς, η Sony πιστεύει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για ακόμα μεγαλύτερες συσκευές.

 

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/reviews/_/smartphones/sony-xperia-z-ultra-r209[/url]']Αναλυτική παρουσίαση του Sony Xperia Z Ultra