Νέο smartphone παρουσιάζει σήμερα η Sony και συγκεκριμένα το Xperia ZR το οποίο η εταιρεία προορίζει ακόμα και για υποβρύχιες λήψεις !!

Με οθόνη 4.55 ιντσών τεχνολογίας OptiContrast, ανάλυση 720x1280 και 319ppi, το Xperia ZR είναι ένα αρκετά δυνατό smartphone αφού διαθέτει και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon στο 1.5 GHz με 2GB RAM αλλά μόλις 8GB αποθηκευτικό χώρο. Βέβαια υπάρχει θύρα microSD η οποία επεκτείνει τον διαθέσιμο χώρο κατά 32gb.

 

Η κάμερα είναι γνωστή, από το Xperia Z κάτι που σημαίνει ότι διαθέτει τον φακό Exmor RS στα 13mp με δυνατότητα εγγραφής HDR βίντεο ενώ υπάρχει και μια δεύτερη κάμερα στο μπροστινό μέρος ανάλυσης VGA.

 

Η Sony προωθεί το Xperia ZR ως την καλύτερη λύση για εγγραφές βίντεο Full HD αλλά και λήψεων φωτογραφιών κάτω από το νερό (ξεχάστε τη θάλασσα), ακόμα και σε 1.5 μέτρο βάθος και για μέχρι 30 λεπτά. Για το σκοπό των υποβρυχίων λήψεων η Sony έχει εξοπλίσει το Xperia ZR με αποκλειστικό κουμπί κάμερας

 

 

Με πάχος 10.4 χιλιοστά και 140 γραμμάρια το Xperia ZR θα κυκλοφορήσει σε 4 χρώματα μέχρι το τέλος Ιουνίου, με άγνωστη ακόμα τιμή.

 

Link.png Site: http://www.xperiablog.net/2013/05/13/xperia-zr-announced-4-6-inch-720p-display-ip58-water-resistant-13mp-camera-with-dedicated-camera-button/?utm_source=feedly&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+XperiaBlog+%28Xperia+Blog%29[/url]']xperiablog