Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η σειρά ακουστικών WH-1000ΧΜ της Sony είναι μεταξύ των κορυφαίων στην αγορά, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα ήχου, αποτελεσματική τεχνολογία ακύρωσης θορύβου και χαρακτηριστικά που βελτιώνουν σημαντικά την απόδοση.

Πρόσφατα διέρρευσαν κάποιες εικόνες που δείχνουν τα επερχόμενα WH-1000XM5 καθώς και ορισμένα από τα χαρακτηριστικά τους. Η ιστοσελίδα Technik News ανάρτησε πολλά renders των ακουστικών, τα οποία διαθέτουν ωραίο, ανανεωμένο σχεδιασμό και θα κυκλοφορήσουν σε τουλάχιστον δύο χρωματισμούς. Η ιστοσελίδα αναφέρει επίσης ότι η αυτονομία τους θα φτάνει τις 40 ώρες με την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου (ANC) ενεργοποιημένη. Το νούμερο είναι εντυπωσιακό λαμβάνοντας υπόψη ότι η αυτονομία παρουσιάζεται κατά 10 ώρες βελτιωμένη σε σύγκριση με την αυτονομία των προκατόχων τους (WH-1000XM4). Η ιστοσελίδα Technik News επίσης ισχυρίζεται ότι θα φορτίζουν πλήρως 3,5 ώρες.

sony-wh-1000-xm5-leak-3.jpg sony-wh-1000-xm5-leak-2-1.jpg

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά τους βρίσκουμε επίσης της υποστήριξη Bluetooth 5.2, υποστήριξη για υποδοχή 3.5mm καθώς και έναν on/off διακόπτη τύπου slider αντί για κουμπί. Επί του παρόντος δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το κόστος τους, ωστόσο το πιθανότερο είναι να στοιχίζουν όσο και τα WH-1000XM4 όταν πρωτοκυκλοφόρησαν (περίπου $350).

  • Like 9