polemikos Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η σειρά ακουστικών WH-1000ΧΜ της Sony είναι μεταξύ των κορυφαίων στην αγορά, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα ήχου, αποτελεσματική τεχνολογία ακύρωσης θορύβου και χαρακτηριστικά που βελτιώνουν σημαντικά την απόδοση. Πρόσφατα διέρρευσαν κάποιες εικόνες που δείχνουν τα επερχόμενα WH-1000XM5 καθώς και ορισμένα από τα χαρακτηριστικά τους. Η ιστοσελίδα Technik News ανάρτησε πολλά renders των ακουστικών, τα οποία διαθέτουν ωραίο, ανανεωμένο σχεδιασμό και θα κυκλοφορήσουν σε τουλάχιστον δύο χρωματισμούς. Η ιστοσελίδα αναφέρει επίσης ότι η αυτονομία τους θα φτάνει τις 40 ώρες με την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου (ANC) ενεργοποιημένη. Το νούμερο είναι εντυπωσιακό λαμβάνοντας υπόψη ότι η αυτονομία παρουσιάζεται κατά 10 ώρες βελτιωμένη σε σύγκριση με την αυτονομία των προκατόχων τους (WH-1000XM4). Η ιστοσελίδα Technik News επίσης ισχυρίζεται ότι θα φορτίζουν πλήρως 3,5 ώρες. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά τους βρίσκουμε επίσης της υποστήριξη Bluetooth 5.2, υποστήριξη για υποδοχή 3.5mm καθώς και έναν on/off διακόπτη τύπου slider αντί για κουμπί. Επί του παρόντος δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το κόστος τους, ωστόσο το πιθανότερο είναι να στοιχίζουν όσο και τα WH-1000XM4 όταν πρωτοκυκλοφόρησαν (περίπου $350). Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Πρόσφατα διέρρευσαν = κοινως προσφατα δοθηκαν απλοχερα αλλα κρυφα 3
Charismo Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Τα WH-1000XM4 είναι σκυλιά πάντως. Από τις πολύ τίμιες επιλογές στο price range τους. 2
Athanasios2104 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω τα XM2 εδώ και χρόνια, νομίζω ο μόνος λόγος για αναβάθμιση θα ήταν αν μπορούσαν να συνδεθούν σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα (τουλάχιστον 2, πχ κινητό + laptop/tablet). Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από Athanasios2104 3
spoik Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Athanasios2104 είπε Έχω τα XM2 εδώ και χρόνια, νομίζω ο μόνος λόγος για αναβάθμιση θα ήταν αν μπορούσαν να συνδεθούν σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα (τουλάχιστον 2, πχ κινητό + laptop/tablet). Τα ΧΜ4 υποστηρίζουν 2 συσκευές ταυτόχρονα, φαντάζομαι και τα ΧΜ5 7 1
MrRush Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Charismo είπε Τα WH-1000XM4 είναι σκυλιά πάντως. Από τις πολύ τίμιες επιλογές στο price range τους. Πολύ τίμιες ή αλλιώς, μαζί με τα αντίστοιχα Bose και τα AirPods Max, τα καλύτερα ασύρματα ANC ακουστικά. Τα πήρα μαζί σε ΚΤΕΛ, αεροπλάνα, τρένα και μετρό Αθήνας και νομίζω πως δεν μπορώ να ξαναβάλω ακουστικά που δεν έχουν τέτοιου επιπέδου ANC. 3 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Συγνώμη αλλά καμία σχέση με την πραγματικότητα ούτε κορυφαία επιλογή είναι ούτε το καλύτερο noice cancel έχουν συν ότι δεν έιναι και πολυ comfort !!! Και ζεσταίνονται τα αυτιά μετά από ώρα !!! Δοκιμάζοντας όλα τα μοντέλα κατέληξα καλός η κακός στα apple AirPods Max ..!!! Πολύ ποιο δροσερά τα αυτιά Ποιο άνετα πολύ ανώτερη Ποιότητα ήχου noice cancel και Διαπερατότητα!!! Παο για το βάρος εντάξει 100 γραμμάρια είναι σιγά τα αυγά !!! Και πρώτη φορά η εταιρία έκανε κάτι που καμία άλλη δεν έχει κάνει μπορείς εύκολα και γρήγορα να αλλάξεις τα μαξιλαράκια γιατί είναι μαγνητικά !!! Η θήκη ασχολίαστη αλλά εντάξει τι να κανείς … και δεν τρίζουν !!! 40 λεπτά πριν, spoik είπε Τα ΧΜ4 υποστηρίζουν 2 συσκευές ταυτόχρονα, φαντάζομαι και τα ΧΜ5 Υποστηρίζουν η μια για κλήσεις και η άλλη για μουσική !!!θα πρέπει να αλλάζεις κάθε φορά ποια δέχεται κλήσεις η μουσική 1 1
Theon1k Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Συγνώμη αλλά καμία σχέση με την πραγματικότητα ούτε κορυφαία επιλογή είναι ούτε το καλύτερο noice cancel έχουν συν ότι δεν έιναι και πολυ comfort !!! Και ζεσταίνονται τα αυτιά μετά από ώρα !!! Δοκιμάζοντας όλα τα μοντέλα κατέληξα καλός η κακός στα apple AirPods Max ..!!! Πολύ ποιο δροσερά τα αυτιά Ποιο άνετα πολύ ανώτερη Ποιότητα ήχου noice cancel και Διαπερατότητα!!! Παο για το βάρος εντάξει 100 γραμμάρια είναι σιγά τα αυγά !!! Και πρώτη φορά η εταιρία έκανε κάτι που καμία άλλη δεν έχει κάνει μπορείς εύκολα και γρήγορα να αλλάξεις τα μαξιλαράκια γιατί είναι μαγνητικά !!! Η θήκη ασχολίαστη αλλά εντάξει τι να κανείς … και δεν τρίζουν !!! Υποστηρίζουν η μια για κλήσεις και η άλλη για μουσική !!!θα πρέπει να αλλάζεις κάθε φορά ποια δέχεται κλήσεις η μουσική Ναι φιλε μου αλλα εχουν και 5 κατοσταρικα. Υπερεχουν σε ελαχιστα σημεια των ΧΜ4 και εχουν και διπλασια τιμη. Φυσικα και ειναι κορυφαια επιλογη τα XM4, οπως και να το δεις. 14
MrRush Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε Συγνώμη αλλά καμία σχέση με την πραγματικότητα ούτε κορυφαία επιλογή είναι ούτε το καλύτερο noice cancel έχουν συν ότι δεν έιναι και πολυ comfort !!! Και ζεσταίνονται τα αυτιά μετά από ώρα !!! Δοκιμάζοντας όλα τα μοντέλα κατέληξα καλός η κακός στα apple AirPods Max ..!!! Πολύ ποιο δροσερά τα αυτιά Ποιο άνετα πολύ ανώτερη Ποιότητα ήχου noice cancel και Διαπερατότητα!!! Παο για το βάρος εντάξει 100 γραμμάρια είναι σιγά τα αυγά !!! Και πρώτη φορά η εταιρία έκανε κάτι που καμία άλλη δεν έχει κάνει μπορείς εύκολα και γρήγορα να αλλάξεις τα μαξιλαράκια γιατί είναι μαγνητικά !!! Η θήκη ασχολίαστη αλλά εντάξει τι να κανείς … και δεν τρίζουν !!! Υποστηρίζουν η μια για κλήσεις και η άλλη για μουσική !!!θα πρέπει να αλλάζεις κάθε φορά ποια δέχεται κλήσεις η μουσική Τώρα απλά συγκρίνεις δερματίνη με ύφασμα για τα earpads. Ωραία τα Airpods Max, τα δοκίμασα πρόσφατα αλλά δεν είναι 200 ευρώ καλύτερα από τα XM4 για κανένα λόγο. Συμφωνώ απόλυτα για την ζέστη, είναι ο λόγος που αγόρασα ψείρες με ANC μόνο για τους ζεστούς μήνες, όμως σαν σύνολο, το πακέτο που προσφέρουν τα XM4 στα 250 είναι φοβερό, ειδικά όταν στα Airpods θες να κουβαλάς την απαίσια θήκη μαζί και δεν διπλώνουν για να μπούνε άνετα σε backpack. 2
Sapounos Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Charismo είπε Τα WH-1000XM4 είναι σκυλιά πάντως. Από τις πολύ τίμιες επιλογές στο price range τους. Εχεις καμια ιδεα ποσο κοντα ειναι σε ποιοτητα ηχου με τα TWS αδερφακια τους?
filip123go Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Υποστηρίζουν η μια για κλήσεις και η άλλη για μουσική !!!θα πρέπει να αλλάζεις κάθε φορά ποια δέχεται κλήσεις η μουσική Δεν ισχύει αυτό. Τα έχω σε pc και σε κινητό ταυτόχρονα. Όταν μου κάνουν call στο teams απαντάω κανονικά από το pc και όταν με περνούν τηλέφωνο στο κινητό, απαντάω κανονικά τις κλήσεις. Απλά θέλουν 2-3 δευτερόλεπτα να κάνουν την αλλαγή. Ισχύει ότι είναι πολύ ζεστά. Έχω πάρει τα μικρά αδερφάκια τους (τα 3ρια όμως) για τους ζεστούς μήνες. Τα φοράω στην δουλειά (8-10 ώρες την ημέρα). Πραγματικά σκυλιά, κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι τώρα και το anc τους εξαιρετικό. Δεν ξέρω αν θα αναβαθμίσω στα 5ρια, μια και τα 4ρια με καλύπτουν απόλυτα. 2
Maruk_1981 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Για να δούμε και σχέση ποιότητας τιμής ...
Charismo Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Sapounos είπε Εχεις καμια ιδεα ποσο κοντα ειναι σε ποιοτητα ηχου με τα TWS αδερφακια τους? Δεν έχω εμπειρία με τα WF, αλλά έχω διαβάσει πως οι διάφορες δεν είναι μεγάλες, αν και τα WH έχουν καλύτερο ήχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα