Έχοντας κυκλοφορήσει μερικά από τα καλύτερα ακουστικά με ακύρωση θορύβου, η Sony ανακοίνωσε σήμερα τα WF-100XM3, τα νέα in-ear ασύρματα ακουστικά με την «κορυφαία τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου».

Αυτή βασίζεται στον QN1e επεξεργαστή όπου σε συνδυασμό με την τεχνολογία Dual Noise Sensor, αναμένεται να χαρίζει στον κάτοχό τους εξαιρετική απόδοση εξουδετέρωσης θορύβου και κορυφαία ποιότητα μουσικής. Όπως αναφέρει η Sony,  ένα μικρόφωνο τροφοδοσίας προς τα εμπρός και ένα μικρόφωνο τροφοδοσίας στην επιφάνεια των ακουστικών αποτυπώνουν καλύτερα τον ήχο του περιβάλλοντος ενώ στη συνέχεια αναλαμβάνει δράση ο επεξεργαστής. Αυτός δημιουργεί έξυπνα ένα ανεστραμμένο ηχητικό κύμα για να αντισταθμίσει τους ενοχλητικούς θορύβους σε όλες σχεδόν τις συχνότητες, χρησιμοποιώντας παράλληλα και λιγότερη ενέργεια από την προηγούμενη γενιά. 

Υποστηρίζοντας επεξεργασία ήχου 24 bit και DAC ενισχυτή, τα WF-100XM3 θέλουν να αποτελέσουν τα καλύτερα bluetooth ακουστικά της χρονιάς ενώ για την αναπαραγωγή mp3 αρχείων, υπάρχει πρόβλεψη για αναβάθμισή της ποιότητάς τους με τη λειτουργία Digital Sound Enhancement Engine HX. Το ενσωματωμένο bluetooth τσιπ επιτρέπει την ταυτόχρονη μετάδοση bluetooth από δεξιά και αριστερά, πράγμα που σημαίνει ότι τόσο το αριστερό όσο και το δεξιό ακουστικό λαμβάνει τον ήχο ταυτόχρονα και όχι όπως το συμβατικό σύστημα μετάδοσης από αριστερά προς  τα δεξιά. 

1454951494_1000xm3sony_2.jpg.1ff4a9dff46f5f7d1ac025a181318279.jpg

Η αυτονομία τους κυμαίνεται στις 6 ώρες με την ακύρωση θορύβου ενεργοποιημένη ενώ χωρίς αυτή, η αυτονομία ανεβαίνει στις 8 ώρες. Όπως και σε άλλες προτάσεις, η θήκη τους αναλαμβάνει παράλληλα και τη φόρτισή τους ενώ υποστηρίζεται και γρήγορη φόρτιση όπου με 10 λεπτά, ο χρήστης μπορεί να ακούσει τα αγαπημένα του τραγούδια και podcasts για 90 λεπτά. Υποστηρίζονται ακόμα φωνητικές εντολές, αλλά και η λειτουργία Quick Attention που έρχεται από τα μεγαλύτερα ακουστικά της εταιρείας, όπου επιτρέπουν στον κάτοχο των ακουστικών να ακούσει το περιβάλλον του και να επικοινωνήσει με τους γύρω του χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσει τα ακουστικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι η τοποθέτηση ενός δαχτύλου πάνω από την οθόνη αφής του αριστερού ακουστικού για να μειώσετε γρήγορα την ένταση της μουσικής και να επανέλθετε στον ήχο του περιβάλλοντος, ώστε να μπορείτε να ακούσετε κάποια ανακοίνωση. 

Τα Sony WF-1000XM3 αναμένονται στα μέσα Αυγούστου με τιμή περίπου $230.

  • Like 1