Τα «έξυπνα» ρολόγια αναμένεται να κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους τα επόμενα χρόνια μιας και αποτελούν πεδίο ενδιαφέροντος για πολλές εταιρείες μεταξύ των οποίων και η Apple. Η Sony έχει ήδη μια μακρά ιστορία στο χώρο και όπως φαίνεται δε τα παρατάει μιας και παρουσίασε ένα ακόμα έξυπνο ρολόι.

Το Sony Smartwatch 2 έχει όμορφο σχεδιασμό και η Sony δε ξεχνά να μας υπενθυμίζει ότι είναι το πρώτο smartwatch στον κόσμο που είναι ανθεκτικό στο νερό αλλά και με δυνατότητα σύνδεσης.

 

Στην ουσία, το Smartwatch 2 είναι μια δεύτερη οθόνη για το android smartphone σας σας, το οποίο όχι μόνο βελτιώνει τις λειτουργίες του τηλεφώνου, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει και μοναδικά νέα πλεονεκτήματα.

Ένας τυπικός χρήστης smartphone ασχολείται με το τηλέφωνό του αρκετές φορές μέσα στη μέρα για να διαβάσει μηνύματα, να δει την ώρα, να αναρτήσει social media updates, να χρησιμοποιήσει τις αγαπημένες του εφαρμογές, να τραβήξει φωτογραφίες, να ακούσει μουσική και να παίξει παιχνίδια. Το SmartWatch 2 καλύπτει αυτήν την ανάγκη προσφέροντας μία βολική συσκευή με οθόνη αφής ώστε να μη χρειάζεται πλέον να βγάζετε το τηλέφωνο από την τσέπη ή την τσάντα σας.

 

Κύριο συστατικό για ενδεχόμενη επιτυχία είναι η επεκτασιμότητα των εφαρμογών και παιχνιδιών ενώ μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής.

 

• Χειριστείτε τις κλήσεις σας με ένα απλό άγγιγμα στον καρπό σας

• Τραβήξτε μία φωτογραφία από το SmartWatch, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή smart camera

• Χειριστείτε τις παρουσιάσεις σας από μακριά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Presentation Pal

• Βγήκατε για τρέξιμο ή βόλτα με το ποδήλατο; Επιλέξτε μια εφαρμογή χαρτών για το SmartWatch ώστε να ελέγξετε τη διαδρομή με μια γρήγορη ματιά στον καρπό σας

• Μπορείτε να διαβάσετε τα κατεβασμένα mail σας όταν το SmartWatch δεν είναι συνδεδεμένο στο τηλέφωνό σας

• Χρησιμοποιήστε lifestyle εφαρμογές όπως το Runtastic για να παρακολουθήσετε την φυσική σας κατάσταση στο δρόμο

• Αλλάξτε γρήγορα και εύκολα την ένταση και τα τραγούδια στο music player, χωρίς να βγάλετε το τηλέφωνο από την τσέπη σας .

 

 

Ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, το SmartWatch 2 έχει νέες λειτουργίες από το υπάρχον SmartWatch, όπως η συνδεσιμότητα NFC για one-touch pairing, το εκπληκτικό του design και μία σειρά από τεχνολογίες όπως υψηλότερη ανάλυση οθόνης, καλύτερη ορατότητα ακόμα και υπό το φως του ήλιου, μεγαλύτερος χρόνος αναμονής μπαταρίας, φιλικότερο προς το χρήστη περιβάλλον, αυτόνομη λειτουργία ρολογιού και μια μεγάλη σειρά από προ-εγκατεστημένες και προτεινόμενες εφαρμογές.