Η Sony είναι ο επόμενος μεγάλος κατασκευαστής που προχωρά σε ανακοίνωση σχετικά με το ποιες συσκευές θα αναβαθμιστούν στο Android 4.3 και βέβαια στη νέα έκδοση 4.4 KitKat που ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Το πλάνο αναβαθμίσεων της Sony ξεκινά πρώτα από το Jelly Bean 4.3, το οποίο θα κάνει την εμφάνιση του τις επόμενες ημέρες στα Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z και Xperia SP. Τα δύο τελευταία smartphones της Sony, το Xperia Z1 και το Xperia Z Ultra, θα λάβουν τη συγκεκριμένη αναβάθμιση από τον επόμενο μήνα.

 

Η αναβάθμιση σε Android 4.3 Jelly Bean θα κυκλοφορήσει όμως και για άλλα δημοφιλή μοντέλα της Sony όπως το Xperia T, Xperia TX και Xperia V, επίσης από τον επόμενο μήνα.

 

Όσον αφορά την έκδοση 4.4 KitKat του Android, τα πρώτα smartphones της Sony που θα λάβουν σύμφωνα με τη Sony τη συγκεκριμένη έκδοση είναι τα Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Tablet Z, Xperia Z Ultra και Xperia Z1. Η Sony δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ανακοίνωση χρονοδιαγράμματος για την έκδοση 4.4 στα συγκεκριμένα μοντέλα, με πιθανότερη όμως ημερομηνία κυκλοφορίας το πρώτο τρίμηνο του 2014.

 

Link.png Site: http://blogs.sonymobile.com/2013/11/07/on-jelly-bean-4-3-kit-kat-4-4/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=on-jelly-bean-4-3-kit-kat-4-4[/url]']SonyMobile Blog