Τη θαλπωρή του Jelly Bean θα νοιώσουν σύντομα οι κάτοχοι του Xperia S της Sony, η αναβάθμιση του οποίου ξεκινά από σήμερα.

Παρεκκλίνοντας ελάχιστα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει και στο οποίο ανέφερε ως ημερομηνία κυκλοφορίας τον Απρίλιο, η Sony ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης της πλατφόρμας στην έκδοση 4.1.2 λίγο μετά την κυκλοφορία της για το Xperia T.

 

Όπως αναφέρει η Sony Γαλλίας στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, η διάθεση της αναβάθμισης θα γίνει σταδιακά σε όλες τις συσκευές Xpera S ανά τον κόσμο. Στα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει το Android Jelly Bean ξεχωρίζει το Project Butter το οποίο κάνει πολύ πιο ομαλή την ταχύτητα κατά την πλοήγηση στα μενού της πλατφόρμας. Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό είναι το Google Now, η υπηρεσία αναζητήσεων στη μηχανή της Google με φωνητικές όμως εντολές.

 

2013-05-24_1510.jpg

Link.png Site: http://www.xperiablog.net/2013/05/24/xperia-s-jelly-bean-update-now-rolling-out/?utm_source=feedly&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+XperiaBlog+%28Xperia+Blog%29[/url]']Xperia Blog