Τα smartphones της Vivo έρχονται στην Ελλάδα από τα μέσα Μαίου, ενώ λίγο αργότερα αναμένεται αντίστοιχη κίνηση στην Κύπρο.

Η Vivo αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphone παγκοσμίως, έχοντας περιορισμένη παρουσία στην Ευρωπαϊκή αγορά κάτι που αλλάζει τα τελευταία χρόνια. Όπως μαθαίνουμε το λανσάρισμα των πρώτων συσκευών της Vivo στη χώρα μας θα γίνει στα μέσα Μαίου με πιθανότερη ημερομηνία τη 12η Μαίου.

Οι πρώτες συσκευές που θα κάνουν την εμφάνισή τους θα είναι τα vivo V23 5Gvivo Y76 5Gvivo Y33s και vivo Y01 τα οποία κυμαίνονται στη μικρομεσαία κατηγορία δίνοντας έμφαση σε πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με ανταγωνιστική τιμή και ποιότητα κατασκευής. Στα τέλη Ιουνίου θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας η ναυαρχίδα της εταιρείας, το vivo X80 το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα ενώ τη διανομή των smartphone της Vivo έχει αναλάβει η Logicom. Online είναι ήδη οι λογαριασμοί της εταιρείας στο Instagram και στο Facebook ενώ περισσότερες πληροφορίες για τα πλάνα της εταιρείας θα μάθουμε την επόμενη εβδομάδα όταν και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη ανακοίνωση.

 

  • Like 4
  • Thanks 1