Μια σειρά από φωτογραφίες που διέρρευσαν από την ιστοσελίδα Winfuture, μας δίνουν μια καλή ιδέα για την επόμενη γενιά έξυπνων ρολογιών της Garmin.

Η Garmin αναμένεται να ανακοινώσει στις αρχές του 2022 και κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES, τις σειρές Garmin Fenix 7, Venu 2 Plus, Epix Gen2, και Instinct 2. Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, η «ναυαρχίδα» της εταιρείας, η σειρά Fenix 7, θα αποτελείται από 3 μοντέλα, το απλό Fenix 7, τα 7S και 7X. Για την κατασκευή και των 3, έχει χρησιμοποιηθεί όπως φαίνεται ανοξείδωτο ατσάλι μαζί με ενισχυμένο πλαστικό ενώ τουλάχιστον ένα μοντέλο θα φέρει το ηλιακό πάνελ που είδαμε στο Fenix 6 και το οποίο φορτίζει το ρολόι όσο το φοράτε.

image.png.ba1dbcef60a5c16b63db272f8b5c8ef1.png

Πέντε χρόνια μετά την παρουσίασή του, η Garmin φαίνεται ότι προχω΄ρα στα αποκαλυπτήρια του Epix Gen2, διαθέτοντας κυκλικό σχεδιασμό αλλά και ενσωματωμένο GPS. Στα χαρακτηριστικά του θα περιλαμβάνεται δυνατότητα μέτρησης των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, μέτρηση καρδιακών παλμών αλλά και καταγραφή ύπνου.

Τα Instinct 2 και Instict 2S της Garmin θα διαθέτουν κρίνοντας από τις φωτογραφίες τον ίδιο ανθεκτικό χαρακτήρα του προκατόχου τους, με το Winfuture να αναφέρει ότι θα χρησιμοποιούν οθόνη e-ink για τη μεγιστοποίηση της αυτονομίας. Παράλληλα δεν θα λείπουν οι παραδοσιακές λειτουργίες μέτρησης των καρδιακών παλμών, των βημάτων αλλά και της ποιότητας του ύπνου σας. Η άσπρη έκδοση πιθανόν θα ενσωματώνει ένα ηλιακό συλλέκτη, χωρίς να γνωρίζουμε τις διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων.

 

Τέλος το Venu 2 Plus θα έρθει σε δύο χρώματα, άσπρο και μαύρο αλλά και σε έκδοση με OLED οθόνη. Από τις φωτογραφίες διακρίνουμε και ένα τρίτο κουμπί, χωρίς αυτό να είναι σαφές όμως τι ακριβώς κάνει. 

image.png

  • Like 3
  • Thanks 2