Όπως συμβαίνει και με το Redmi Note 5, το συγκεκριμένο handset έρχεται με οθόνη 18:9 ακολουθώντας ουσιαστικά τη τάση της εποχής.

Η συσκευή, φωτογραφίες της οποίας διέρρευσαν από έναν Κινέζικο πάροχο κινητής τηλεφωνίας διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών ανάλυσης HD+ (ενδεχομένως έχουμε να κάνουμε με ανάλυση 1440 x 720 pixels ωστόσο δεν είναι εξασφαλισμένο) και βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 625 SoC σε συνδυασμό με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου.

 

Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 5.0 Megapixels ενώ η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 12 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash. Τοποθετημένος λίγο χαμηλότερα από το σύστημα φακών της κύριας κάμερας είναι ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Η μπαταρία της συσκευής διαθέτει χωρητικότητα 3300mAh. Όπως είναι φανερό από την φωτογραφία, η συσκευή διαθέτει υποδοχή microUSB για τη σύνδεση της με υπολογιστή ή για τη φόρτιση της.

 

Το νέο Xiaomi Redmi 5 πρόκειται να παρουσιαστεί/ κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 7 Δεκεμβρίου με τιμή, σύμφωνα με φήμες, που θα βρίσκεται μεταξύ $151 και $181 περίπου.

 

Link.png Site: GSMArena