Γνωρίζαμε ότι το λανσάρισμα της νέας σειράς Xiaomi 13T ήταν κοντά, ωστόσο μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε πληροφόρηση για το ακριβές χρονικό διάστημα της παρουσίασης της.

Η Xiaomi επισημοποίησε επιτέλους την ημερομηνία λανσαρίσματος μέσω μίας ανάρτησης του Διευθύνοντος Συμβούλου της, Lei Jun, στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X. Ο επικεφαλής της Xiaomi αποκάλυψε ότι η σειρά Xiaomi 13T πρόκειται να αποκαλυφθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο.

Από τη σχετική ανακοίνωση επίσης μαθαίνουμε ότι η νέα σειρά Xiaomi 13T θα είναι «co-engineered with Leica», κάτι που σημαίνει ότι η Κινέζικη εταιρεία υπολογίζει πολύ στο «co-branding» και στις φωτογραφικές ικανότητες των κινητών της νέας σειράς για να τις δει να πετυχαίνουν σε εμπορικό επίπεδο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xiaomi δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις συσκευές ωστόσο έχουμε ήδη μια καλή ιδέα για όλα όσα μπορούμε να περιμένουμε χάρη σε μια σειρά από διαρροές που αφορούν τα Xiaomi 13T και 13T Pro. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο παραπάνω συσκευές μοιράζονται αρκετά χαρακτηριστικά όπως την μπαταρία των 5.000 mAh, την οθόνη τεχνολογίας OLED με υποστηριζόμενο ρυθμό ανανέωσης 144Hz καθώς και την πιστοποίηση IP68.

Ορισμένοι εκτιμούν ότι το Xiaomi 13T Pro είναι μια αναβαθμισμένη και βελτιωμένη έκδοση του Redmi K60 Extreme Edition που έχει κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας. Λέγεται επίσης ότι θα εξοπλίζεται με το MediaTek Dimensity 9200 Plus SoC, με ενσύρματη φόρτιση 120W και με έως και 1TB αποθηκευτικού χώρου. Το «απλό» εντωμεταξύ Xiaomi 13T θα βασίζεται κατά πάσα πιθανότητα στο Dimensity 8200 Ultra SoC, θα υποστηρίζει ταχύτητες φόρτισης έως 67W και θα διαθέτει έως και 256GB αποθηκευτικού χώρου.

  • Like 4
  • Confused 1