Μαζί με το TV stick, η Xiaomi στο online event παρουσίασε και ένα gaming monitor 34’’΄.

Σε μία online εκδήλωση, η Xiaomi παρουσίασε αρκετά νέα προϊόντα μεταξύ των οποίων και το Mi TV stick. Ο χρήστης μπορεί να συνδέσει το HDMI stick σε οποιαδήποτε οθόνη για να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες του streaming υπηρεσίες. Το Mi TV stick μπορεί να αναπαράγει streaming περιεχόμενο με ανάλυση έως 1080p, κάτι που το καθιστά άμεσο ανταγωνιστή άλλων προσιτών λύσεων όπως το Roku Express. Δεδομένου ότι διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android TV, η συσκευή είναι σε θέση να εκτελεί όλες τις επίσημες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες μέσα από το Google Play, όπως το Netflix.

Το Mi TV stick διαθέτει επίσης την τελευταία έκδοση Chromecast, ώστε ο χρήστης να μπορεί να μεταδώσει περιεχόμενο από άλλες συσκευές σε μία μεγαλύτερη οθόνη. Στο εσωτερικό βρίσκεται ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής Cortex A53, διαθέτει 1GB μνήμη RAM, 8GB αποθηκευτικό χώρο ενώ υποστηρίζει τεχνολογίες ήχου Dolby και DTS. Το stick συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο Bluetooth, το οποίο υποστηρίζει και φωνητικές εντολές μέσω Google Assistant ενώ διαθέτει και αποκλειστικά πλήκτρα για τη γρήγορη εκκίνηση εφαρμογών όπως το Netflix και το Amazon Prime.

Εκτός από το TV stick, η Xiaomi στο online event παρουσίασε επίσης και μία κυρτή gaming οθόνη 34’’. Η οθόνη έρχεται με ανάλυση 3440 x 1440 pixels (WQHD), αναλογία 21:9, ρυθμό ανανέωσης 144Hz για γρήγορους χρόνους απόκρισης αλλά και τεχνολογία FreeSync Premium της AMD για συγχρονισμό των γραφικών με το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης. Η Xiaomi δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τις τιμές των προϊόντων της, αν και συνήθως οι τιμές είναι σε λογικά και προσιτά πλαίσια.

  • Like 3