Αναφορές από κατόχους δείχνουν ότι η ενημέρωση δημιουργεί πρόβλημα, χωρίς να είναι ξεκάθαρος ακόμη ο λόγος

Το Xiaomi Mi A3 είναι το πιο πρόσφατο smartphone της κινέζικης εταιρείας, προσφέροντας μια πολύ καλή πρόταση στην αγορά όταν κυκλοφόρησε. Η συσκευή έγινε διαθέσιμη με Android 9 / Pie και τώρα έλαβε την ενημέρωση σε Android 11, αλλά όπως φαίνεται ίσως θα ήταν καλύτερα να περιμένετε πριν προχωρήσετε στην αναβάθμιση του λειτουργικού.

Το περίφημο XDA-Developers εντόπισε αρκετά παράπονα κατόχων Mi A3 στο twitter, οι οποίοι έλεγαν πως η συσκευή τους έχει brick-άρει μετά από την ενημέρωση. Συγκεκριμένα, η συσκευή δεν ενεργοποιείται ούτε φορτίζει μετά την προαπαιτούμενη επανεκκίνηση για την ολοκλήρωση εγκατάστασης της ενημέρωσης.

Xiaomi-Mi-A3-bricked-twitter.jpg

Αντίστοιχα, ίδια προβλήματα αναφέρουν και πολλοί χρήστες του reddit, που έχουν το ίδιο αποτέλεσμα μετά την ενημέρωση. Ένας χρήστης μάλιστα αναφέρει πως δεν έχει πρόσβαση ούτε στον bootloader της συσκευής, αλλά ούτε μπορεί να συνδεθεί από τον Η/Υ στη συσκευή του. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που έχουμε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά συνιστάται οι κάτοχοι να μην κάνουν ακόμη την ενημέρωση.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που μια ενημέρωση Android επηρέασε σοβαρά το Mi A3, καθώς ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων σταμάτησε να λειτουργεί μετά την αρχική ενημέρωση σε Android 10. Προφανώς οι κάτοχοι θα προτιμούν μια προσωρινή δυσλειτουργία παρά μια νεκρή συσκευή.

  • Thanks 1
  • Haha 10