Το HyperOS είναι το νέο γραφικό περιβάλλον για τις android συσκευές της Xiaomi, το οποίο παρουσιάστηκε πριν μερικές εβδομάδες στην Κίνα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την εμφάνισή του και στα μέρη μας.

Αυτό μέχρι σήμερα αφού η Xiaomi προχώρησε σε μια πρώτη ανακοίνωση χρονοδιαγράμματος στο οποίο θα δούμε το HyperOS να αντικαθιστά το MIUI 14 σε συγκεκριμένα μοντέλα της εταιρείας. Έτσι με βάση το επίσημο χρονοδιάγραμμα, το HyperOS θα κάνει την εμφάνισή του το πρώτο τρίμηνο του 2024, για τις παρακάτω συσκευές:

  • Xiaomi 13 και 13 Pro
  • Xiaomi 13 Ultra
  • Xiaomi 13T και 13T Pro
  • Redmi Note 12/12S
  • Xiaomi Pad 6

Τι γίνεται όμως με τα POCO smartphones; Ο λογαριασμός POCO Global στο X επιβεβαίωσε ότι το POCO F5 θα είναι το πρώτο κινητό του sub-brand της Xiaomi που θα αποκτήσει το HyperOS. Η ανάρτηση φαίνεται να υποδηλώνει ότι η κυκλοφορία είναι επικείμενη, χωρίς όμως να μοιράζεται κάποια ποιο συγκεκριμένη ημερομηνία για το λανσάρισμα. Η POCO πρόσθεσε επίσης ότι οι πληροφορίες για την κυκλοφορία άλλων συσκευών θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη, ακόμη μη καθορισμένη ημερομηνία.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι οι κάτοχοι παλαιότερων smartphone των Xiaomi, Redmi ή POCO, θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα για να αποκτήσουν το HyperOS στις συσκευές τους. Πάντως οι υποψήφιοι χρήστες που σκέφτονται την αναβάθμιση, θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι σύμφωνα με την ενημέρωση της Xiaomi, το ξεκλείδωμα του bootloader των συσκευών γίνεται πολύ πιο δύσκολο.

  • Like 1