Eνα βίντεο που αναρτήθηκε πρόσφατα στο Weibo και αργότερα στο YouTube δείχνει τον συνιδρυτή και Πρόεδρο της Xiaomi, Lin Bin να έχει στα χέρια του και να χειρίζεται το επερχόμενο smartphone με την διπλά αναδιπλούμενη (double folable) οθόνη της Κινέζικης εταιρείας.

Η συσκευή μοιάζει να είναι όμοια με αυτή που πριν από λίγο καιρό είχαμε δει στο σύντομης διάρκειας βίντεο που είχε αναρτήσει στο Twitter ο γνωστός leakster, @evleaks (Evan Blass).

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, η συσκευή στην πλήρη έκταση της μοιάζει με ένα tablet προσφέροντας αρκετή επιφάνεια για την παρακολούθηση βίντεο αλλά και την άνετη εργασία με περισσότερες από μία εφαρμογές. Καθώς ωστόσο διπλώνει σε δύο σημεία, η συσκευή μπορεί να γίνει αρκετά μικρότερου μεγέθους, ώστε να είναι περισσότερο «φορητή» και ευκολότερα διαχειρίσιμη. Μία «ευέλικτη» έκδοση του λογισμικού δείχνει να προσαρμόζεται άμεσα στην αλλαγή των διαστάσεων της οθόνης επίσης. Η εύκαμπτη οθόνη της συσκευής που μοιάζει με «πρωτότυπο» φαίνεται να έχει αναλογία πλευρών 3:2 ενώ την πάνω πλευρά φαίνεται να υπάρχει το «power button».

Άγνωστο το πότε η Xiaomi θα φέρει την τελική έκδοση της συσκευής στην αγορά και βεβαίως ποια θα είναι η τιμή της. Αυτή τη χρονιά ωστόσο, περιμένουμε πολλές εξελίξεις στην αγορά των smartphones αφού αρκετές εταιρείες έχουν πρόθεση να κυκλοφορήσουν κάποιο είδος συσκευής με εύκαμπτη οθόνη τεχνολογίας OLED.

GSMArena

  • Like 5