Τη διάθεση του Timeline για όλους τους χρήστες του Facebook ανακοίνωσε σήμερα η δημοφιλής υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, με τη νέα αυτή αλλαγή να μεταμορφώνει στην κυριολεξία αισθητικά τις προσωπικές σελίδες προφίλ των χρηστών. Η δυνατότητα αυτή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο στο f8, δηλαδή στο συνέδριο των προγραμματιστών του Facebook όπου μέχρι και σήμερα βρισκόταν σε φάση δοκιμών.

 

Αυτό που προσπαθεί να αλλάξει το Timeline στις σελίδες των προφίλ μας στο Facebook, είναι να παρουσιάσει την “ιστορία μιας ολόκληρης ζωής” σε μία σελίδα. Όλη η δραστηριότητά των χρηστών της υπηρεσίας ομαδοποιείται σε κατηγορίες και ταξινομείται σε χρονολογική σειρά. Μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσει κανείς αναρτήσεις και φωτογραφίες που ανήκουν στο παρελθόν με σκοπό να συμπληρωθεί καλύτερα το προσωπικό του χρονολόγιο. Επιπλέον, στο πάνω μέρος της σελίδας του προφίλ έχει προστεθεί ένα πλαίσιο στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε μια μεγάλη φωτογραφία, η οποία θα είναι το “εξώφυλλο” της προσωπικής σας σελίδας.

 

facebook-timeline-728-75.jpg

 

Το Timeline είναι μια δυνατότητα που εκτός από την Web έκδοση της ιστοσελίδας θα είναι διαθέσιμο και στην εφαρμογή για Android, αλλά και μέσω οποιασδήποτε φορητής συσκευής με μια επίσκεψη στο m.facebook.com.

 

 

Link.png Site: Ενεργοποιείστε το Timeline στο Facebook profile σας