Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 14 Μαΐου 2012 με επιτυχία η τελετή απονομής των Ελληνικών Βραβείων Διαδικτύου e-awards 2012, μέσα από τα οποία βραβεύτηκαν ιστοσελίδες στο Internet για το βέλτιστο διαδικτυακό περιεχόμενο. Το Insomnia.gr απέσπασε το φετινό βραβείο καλύτερου Διαδικτυακού Φόρουμ. Οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες διαδικτυακές κοινότητες που έφτασαν μέχρι τον τελικό ήταν οι Greek espresso, Hellenic architecture, agora, Hellug, Lexilogia, Parents και SFF.GR

 

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του 9.84 στην “Τεχνόπολις”, όπου οικοδεσπότες ήταν η Πόπη Τσαπανίδου και ο Ηλίας Παπαχαραλάμπους. Η Kριτική Eπιτροπή απαρτίστηκε από τους Γιώργο Αμυρά, Δήμητρα Γαλάνη, Ιωάννη Ιγγλεζάκη, Αστέρη Μασούρα, Βασίλη Σωτηρόπουλο, Θωμά Τζήρο και Νίκο Ξυδάκη.

 

Η διαχειριστική ομάδα του Insomnia.gr αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλα τα μέλη της κοινότητας για την προσφορά τους στην ιστοσελίδα μας, καθώς το φετινό βραβείο είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας των μελών τα οποία αποτελούν το βασικό συστατικό της. Ευχαριστούμε τέλος την οργανωτική επιτροπή και την κριτική επιτροπή των Ελληνικών Βραβείων Διαδικτύου e-awards για την τιμή και την βράβευση.

 

Screen%20Shot%202012-05-14%20at%2011.00.03%20PM.png

 

Link.png Site: e-awards.gr