Η Nova είναι στο επίκεντρο του σημερινού επεισοδίου των "3 στον αέρα" όπου και φιλοξενούμε τον Μιχάλη Αναγνωστάκο, Γενικό Εμπορική Διευθυντή της εταιρείας.

Μαζί συζητάμε για τα προγράμματα Nova Family που έχουν λανσαριστεί το τελευταίο διάστημα, τα οφέλη που προσφέρουν στους καταναλωτές, αλλά και τα σχέδια που αφορούν το ιδιόκτητο FTTH δίκτυο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Επόμενο θέμα είναι το αίτημα που διατυπώνουν μέσω επιστολής της ΕΕΤΤ οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, για εξορθολογισμό της έμμεσης φορολογίας και την κατάργηση των τελών. Ακόμα στα ταξίδια της εκπομπής, κάνουμε μια πρώτη στάση στο νέο κατάστημα e-lenovo.gr, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Στο νέο κατάστημα, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν μερικά από τα top προιόντα της Lenovo, και από πολλές διαφορετικές κατηγορίες στις οποίες έχει παρουσία η εταιρεία.

Ανεβαίνοντας στο Βελιγράδι, η Motorola μας έδειξε τη νέα σειρά premium smartphone, edge 50, η οποία αποτελείται από 3 μοντέλα, τα edge 50 ultra, edge 50 pro και edge 50 fusion. Όλα τα μοντέλα αναμένονται σύντομα και στη χώρα μας, έχοντας ως πλεονέκτημα το συνδυασμό τεχνικών χαρακτηριστικών και τιμής.

Ολοκληρώνουμε με TikTok και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία στις ΗΠΑ, όπου με βάση το τροποποιημένο νομοσχέδιο η εφαρμογή είτε θα απαγορευτεί είτε θα πρέπει υποχρεωτικά να πουληθεί σε εταιρεία αμερικανικών συμφερόντων.

00:00 - Εισαγωγή
00:41 - Συνέντευξη με Μιχάλη Αναγνωστάκο (Nova)
18:30 - Σχόλια
39:06 - ΕΕΤΤ
41:55 - Paramount Plus
45:02 - e-lenovo Shop
48:10 - Motorola
54:02 - TikTok
58:00 - Δανία

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts και με βίντεο στα YouTube Music και Spotify!