Από την Ελλάδα και όχι τη Βαρκελώνη που θα βρισκόμασταν κανονικά αν δεν είχε ακυρωθεί η MWC, το νέο επεισόδιο των "3 στον αέρα έχει αρκετά θέματα συζήτησης, με κεντρικό τις αρκετές ανακοινώσεις της Huawei.

Συζητάμε για το Mate Xs, το νέο αναδιπλούμενο smartphone της κινεζικής εταιρείας με το διαφορετικό form factor αλλά και την πολύ υψηλή τιμή, το οποίο θα κυκλοφορήσει και στη χώρα μας τον επόμενο μήνα. Παράλληλα, η Huawei φέρνει και στη χώρα μας όχι μόνο τα νέα της laptop αλλά και μια σειρά από νέα gadgets μεταξύ των οποίων και το νέο της router με υποστήριξη WiFi 6+.

Ανακοινώσεις νέων smartphone όμως είχε και η Sony με αρκετά νέα μοντέλα για όλες τις τσέπες, αλλά με τα γνωστά προβλήματα να παραμένουν σε ότι αφορά τη γενικότερη θέση της εταιρείας στην αγορά. Συνεχίζουμε με τα τελευταία νέα για την ευρυζωνικότητα με την αναβάθμιση του πανελλήνιου σχολικού δικτύου με συνδέσεις VDSL 50Mbps αλλά και την έναρξη της εθνικής αρχής κυβερνασφάλειας.

Κλείνουμε με τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xbox Series X τα οποία δημοσιοποίησε η Microsoft αλλά και όσα υπόσχεται για τη νέα γενιά των παιχνιδιών και ειδικότερα για όσους δεν προχωρήσουν σε αγορά της κονσόλας άμεσα αλλά δεν θα χρειάζεται να αγοράσουν ξανά το ίδιο παιχνίδι.

Αναλυτικά

02:17 - MWC
04:18 - Κορονοϊός
05:34 - Revolut
06:52 - Huawei
29:52 - Sony
36:02 - Ευρυζωνικότητα και κυβερνασφάλεια
43:38 - egov
45:40 - Xbox Series X

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο όπως πάντα στις υπηρεσίες Soundcloud, iTunes, Google Podcasts, στο Spotify και πλέον και στο YouTube με βίντεο!

soundcloud.png   spotify.png   itunes.png
 

Google Podcastgs.png   youtube.png

 

  • Like 2