Η California Property Trust, ιδιοκτήτρια του κτιρίου που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία του Twitter, μηνύει το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Elon Musk επειδή δεν κατέβαλε ενοίκιο ύψους 136.250 δολαρίων. 

Σύμφωνα με το Bloomberg, η εταιρεία ειδοποίησε το Twitter στις 16 Δεκεμβρίου ότι θα προχωρούσε σε αθέτηση της μίσθωσης του 30ου ορόφου του κτιρίου Hartford, που βρίσκεται στην οδό California Street 650 στο Σαν Φρανσίσκο, εάν δεν πλήρωνε το οφειλόμενο ενοίκιο εντός πέντε ημερών. Σε καταγγελία που κατέθεσε αυτή την εβδομάδα στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Σαν Φρανσίσκο, η California Property Trust δήλωσε ότι το Twitter δεν συμμορφώθηκε με την εντολή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times της 13ης Δεκεμβρίου, το Twitter είχε σταματήσει τις τελευταίες εβδομάδες να πληρώνει ενοίκιο σε όλα τα γραφεία του ανά τον κόσμο για να εξοικονομήσει δαπάνες. Η εταιρεία είναι ακόμα αντιμέτωπη με μία ακόμα μήνυση επειδή δεν προχώρησε στην πληρωμή 197.725 δολαρίων για πτήσεις τσάρτερ που πραγματοποίησε ο Musk κατά την πρώτη του εβδομάδα ως ιδιοκτήτης του Twitter. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, ο Musk φέρεται να έφερε "πάνω από μισή ντουζίνα" δικηγόρους από τη SpaceX για να ενισχύσει τη νομική ομάδα του Twitter.

  • Like 2
  • Confused 1