Με μήνυμα του στο επίσημο blog, το Yahoo ανακοίνωσε ότι μέσα στον Ιούλιο θα προχωρήσει σε ένα «ξεκαθάρισμα» λογαριασμών e-mail που δε χρησιμοποιούνται εδώ και πολύ καιρό.

Το Yahoo προχωράει σε αυτή την κίνηση για να ελευθερωθούν αρκετά ids, έτσι ώστε να μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν από νέα μέλη τα οποία πιθανόν συμβιβάστηκαν με λύσεις τύπου [email protected] αντί του [email protected]

 

Όπως αναφέρει η Yahoo, για να χαρακτηριστεί ένας υπάρχον email λογαριασμός ως αδρανής και για να διαγραφεί, θα πρέπει ο κάτοχος του να μην έχει συνδεθεί για τουλάχιστον 12 μήνες. Η εταιρεία θα προχωρήσει σε reset αυτών των λογαριασμών και από τα μέσα Ιουλίου οι χρήστες θα μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον για το Yahoo id που θέλουν να αποκτήσουν αλλά είναι δεσμευμένο. Ένα μήνα μετά, στα μέσα Αυγούστου, όσοι χρήστες δήλωσαν ενδιαφέρον για συγκεκριμένα ids, θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα και να δουν αν πλέον θα τους ανήκουν.

 

Όσοι δεν έχουν συνδεθεί για περισσότερο από ένα χρόνο και επιθυμούν να διατηρήσουν το λογαριασμό τους, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συνδεθούν μία φορά σ' αυτόν μέχρι τις 15 Ιουλίου.

 

Στο τέλος του μηνύματος, το Yahoo υπόσχεται περισσότερες αλλαγές για το μέλλον, όπως έκανε πρόσφατα με τον ανασχεδιασμό της υπηρεσίας φωτογραφιών Flickr, προσφέροντας μάλιστα 1TB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου σε κάθε μέλος.

 

Link.png Site: http://yahoo.tumblr.com/post/52805929240/yourname-yahoo-com-can-be-yours[/url]']Ανακοίνωση Yahoo