Το Bing ανακοίνωσε σήμερα μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία αναζήτησης εικόνων, προσθέτοντας νέες δυνατότητες. Πλέον, όταν πραγματοποιεί κανείς αναζήτηση εικόνων στο Bing εμφανίζεται μία μπάρα με προτεινόμενες σχετικές αναζητήσεις που μπορεί να ενδιαφέρουν τους χρήστες. Οι προτάσεις αυτές διαμορφώνονται σύμφωνα με τις σχετικές δημοφιλέστερες αναζητήσεις.

image015z.png

Μία ακόμη λειτουργία που προστέθηκε στην αναζήτηση εικόνων, είναι η δυνατότητα επιλογής του μεγέθους των εικόνων που εμφανίζονται. Πιο αναλυτικά, εκτός από την επιλογή του χρήστη να αναζητά συγκεκριμένου μεγέθους εικόνες, δίνεται η δυνατότητα επιλογής του μεγέθους των εικόνων που εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι χρήσιμη διότι προσαρμόζεται το πλήθος των εικόνων που "χωράνε" να εμφανιστούν σε κάθε σελίδα αποτελεσμάτων.

 

19925116.png

 

Το Bing ανανέωσε επίσης την κεντρική ιστοσελίδα αναζήτησης εικόνων, η οποία εμφανίζει ένα κολλάζ με τις πιο δημοφιλής αναζητήσεις τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

 

53229235.png

 

Αν και η Microsoft αναβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα του αλγορίθμου του Bing, είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που ασχολείται με νέο σχεδιασμό της ιστοσελίδας. Οι νέες αλλαγές είναι αρχικά διαθέσιμες για το Bing United States, ενώ σύντομα θα εφαρμοστούν σε όλες τις χώρες. Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο Bing US.

 

Link.png Site: neowin.net