Η Microsoft εγκαινίασε σήμερα την ελληνική έκδοση του MSN το οποίο συγκαταλέγεται στις δημοφιλέστερες διαδικτυακές πύλες παγκοσμίως.

 

Στην ειδική εκδήλωση που προηγήθηκε, αναφέρθηκαν σημαντικά στοιχεία για την εξάπλωση των υπηρεσιών Windows Live στην Ελλάδα, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση να δημιουργηθεί το ελληνικό MSN. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες του Hotmail κυμαίνονται στο 1.5 εκατομμύριο ενώ ραγδαία είναι η ανάπτυξη του Windows Live Messenger το οποίο αριθμεί 1.6 εκατομμύρια Έλληνες χρήστες, παρουσιάζοντας αύξηση 100% το τελευταίο χρόνο.

 

Το msn.gr διαθέτει ένα εκτενές δίκτυο τοπικών και διεθνών συνεργατών, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η εταιρία ΑΝΤΕΝΝΑ Internet του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, το E-GO.GR του Ομίλου ΠΗΓΑΣΟΣ, οι Εκδόσεις Λυμπέρη, το Sport24.gr της 24 MEDIA, τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία Reuters και Associated Press, καθώς και η διαδικτυακή κοινότητα Zoo.gr.

 

Η ελληνική έκδοση του msn είναι η μοναδική για φέτος που θα παρουσιάσει η Microsoft, φτάνοντας το σύνολο των 45 παγκοσμίως.

 

Link.png Site: msn.gr