Η εφημερίδα Wall Street Journal σε σημερινό της δημοσίευμα επαναφέρει τη φημολογία σχετικά με την κυκλοφορία Windows Phone smartphone από τη Microsoft, το οποίο θα φέρει την επωνυμία της. Οι φήμες ξεκίνησαν μέσα στον Οκτώβριο όταν η Κινεζική έκδοση των Times για πρώτη φορά έκανε λόγο σχετικά με τη συγκεκριμένη φημολογία.

Στο σημερινό δημοσίευμα αναφέρεται συγκεκριμένα ότι η Microsoft συνεργάζεται με προμηθευτές από την Ασία, δοκιμάζοντας έτσι το δικό της σχεδιασμό smartphone χωρίς να υπάρχει βεβαιότητα για το αν θα κυκλοφορήσει ποτέ η συσκευή αυτή στην αγορά. Γίνεται λόγος για οθόνη μεταξύ 4" με 5" ιντσών, χωρίς να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

 

Εάν η φημολογία επιβεβαιωθεί επίσημα, τότε πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα της εταιρείας στην κατασκευή hardware, ένας προσανατολισμός που ακόμη και η ίδια έχει επιβεβαιώσει ότι ακολουθεί και τον υιοθετεί ολοένα και περισσότερο. Ο ίδιος ο Steve Ballmer, Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft σε δηλώσεις του τονίζει ότι η Microsoft θα συνεχίσει να κατασκευάζει τις δικιές της συσκευές, ενώ παράλληλα δε θα διακοπούν οι συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες για την κατασκευή Windows PC, tablets και smartphones συσκευών.

 

Link.png Site: wpcentral.com