Η Microsoft σε μία όχι και τόσο συνηθισμένη κίνηση προσφέρει από 200 δολάρια και άνω σε όσους αμερικανούς είναι διατεθειμένοι να αποχωριστούν το μεταχειρισμένο τους ipad αρκεί αυτό να είναι σε αποδεκτή κατάσταση για την αγορά παραπλήσιων προϊόντων της εταιρίας όπως το Surface RT και το Surface Pro.

Η εταιρία με έδρα το Ρέντμοντ που έχει πολύ χαμηλότερα ποσοστά από την κυρίαρχη στη συγκεκριμένη κατηγορία apple προσπαθεί να αποσπάσει αγοραστές μέσω επιθετικής διαφήμισης. Για το σκοπό αυτό τον περασμένο Μάιο δημιουργήθηκε μία ιστοσελίδα που συγκρίνει τα προϊόντα των δύο εταιριών η οποία προσπαθεί να μας δείξει τα προτερήματα των windows tablets που μάλλον δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι το πρώτο τρίμηνο του έτους η Apple απέστειλε 19.5 εκ. ταμπλέτες σε αντίθεση με τη Microsoft με 900.000 αποστολές (περίπου 22 φορές λιγότερα) ενώ το δεύτερο τρίμηνο η Microsoft είχε μόλις 300.000 αποστολές.

 

Απομένει να δούμε αν αυτή η προσφορά θα έχει αντίκτυπο και κατά πόσο η παρουσίαση της επόμενης γενιάς των Surface tablets στις 23 του Σεπτεμβρίου θα είναι ικανή να ανατρέψει την κατάσταση.

 

 

Link.png Site: ']bbc

Link.png Site: http://content.microsoftstore.com/en-us/offers?WT.mc_id=PromoEmail_iPadTradein_9-5-13_GetDetails#offer-tablet-trade]Microsoft store