Το Microsoft Garage είναι ένα τμήμα της Microsoft το οποίο έχει αφιερωθεί στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών και project. Συνήθως τα προϊόντα του τμήματος αυτού δεν κυκλοφορούνε στην αγορά και παραμένουν στα “έσω” της εταιρείας. Την εβδομάδα αυτή δεν ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο και αποκαλύφθηκε το “Ποντίκι Χωρίς Σύνορα” (Mouse Without Borders).

 

Πρόκειται για μια εφαρμογή η οποία εγκαθίσταται αποκλειστικά σε PC και απευθύνεται στους χρήστες πολλαπλών υπολογιστών του ίδιου χώρου. Είναι μεγέθους μόλις 1.1MB και επιτρέπει ορισμένες από τις πιο βασικές λειτουργίες όπως αυτή της αντιγραφής, επικόλλησης, της drag and drop λειτουργίας μεταξύ (μέχρι και τεσσάρων) συνδεδεμένων υπολογιστών σα να ήταν μόνο ένας.

 

 

Για παράδειγμα μπορεί κανείς να έχει δύο υπολογιστές στο γραφείο του συνδεδεμένους με 3 LCD οθόνες. Με το Mouse Without Borders μπορεί να χρησιμοποιεί ένα ποντίκι και για τις τρεις οθόνες, άσχετα αν η κάθε μία από αυτές είναι συνδεδεμένη σε άλλο υπολογιστή. Επίσης, μπορεί να μετακινεί αρχεία μεταξύ υπολογιστών σύροντάς τα από τη μία οθόνη στην άλλη.

 

Μία ακόμη λειτουργία είναι η δυνατότητα αυτόματης σύνδεσης των χρηστών στου υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι με το πρόγραμμα, αρκεί μόνο να συνδεθεί ο ένας από αυτούς.

 

Link.png Site: neowin.net

File.png Download: Mouse Without Borders