Η Microsoft δίνει τέλος στη δοκιμαστική έκδοση του Outlook.com, της υπηρεσίας email που εγκαινίασε τον περασμένο καλοκαίρι, τερματίζοντας την ετικέτα “preview”.

Ακόμη η εταιρεία ανακοίνωσε τη χρήση της υπηρεσίας από 60 εκατομμύρια χρήστες, με το ένα τρίτο από αυτούς να πραγματοποιούν όπως αναφέρει μετάβαση από το Gmail. Η υπηρεσία καθώς από σήμερα δεν αποτελεί δοκιμαστική έκδοση περιμένουμε να είναι αρκετά σταθερή και η τη λειτουργία της να είναι απροβλημάτιστη, χωρίς βέβαια να έχουν σημειωθεί ιδιαίτερα προβλήματα το περασμένο χρονικό διάστημα.

 

Η εταιρεία συνδυάζει τα σημερινά νέα με μια νέα διαφημιστική καμπάνια με ιδιαίτερη προώθηση στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Ο βασικός της στόχος είναι να μεταφερθούν ολοένα και περισσότεροι χρήστες του Hotmail στην υπηρεσία του Outlook και για το λόγο αυτό ανακοίνωσε τον τερματισμό της λειτουργίας του το καλοκαίρι. Οι χρήστες του Hotmail θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση βέβαια στα email τους από το ίδιο web site, ενώ οι ρυθμίσεις και οι φάκελοί τους θα αποθηκευτούν κατά τη μετάβαση στο γραφικό περιβάλλον του Outlook.

 

http://www.youtube.com/watch?v=57Xk4kbm0cs

 

Link.png Site: http://www.engadget.com/2013/02/19/outlook-dot-com-out-of-preview-60-million-active-users/[/url]']engadget.com