Η μεταφορά του γνωστού βιντεοπαιχνιδιού Halo σε τηλεοπτική σειρά θα γίνει τελικά πραγματικότητα, πέντε χρόνια μετά την πρώτη σχετική ανακοίνωση από τη Microsoft και τον Steven Spielberg σε ειδική εκδήλωση.

Με βάση τη σημερινή ανακοίνωση των Microsoft, Showtime και 343 Industries, η παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς που για την ώρα έχει την ονομασία Halo, θα ξεκινήσει στις αρχές του 2019. Το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime στο οποίο θα προβληθεί η σειρά, έχει "παραγγείλει" 10 επεισόδια, το καθένα από τα οποία θα έχει διάρκεια 60 λεπτών.

Πίσω από την παραγωγή βρίσκεται η 343 Industries, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη και για τη σειρά βιντεοπαιχνιδιών Halo, καθώς και η Amblin Television, μια εταιρεία στην οποία συνιδρυτής είναι ο γνωστός σκηνοθέτης Steven Spielberg. Ο Kyle Killen, ο δημιουργός του Awake and Lone Store θα αναλάβει χρέη εκτελεστικού παραγωγού καθώς και του σεναριογράφου. Τα σκηνοθετικά ηνία αρκετών επεισοδίων θα αναλάβει ο Rupert Wyatt, με πιο πρόσφατη δουλειά του την ταινία Rise of the Planet of the Apes.

Η τηλεοπτική σειρά Halo άντεξε αυτά τα 5 χρόνια αρκετές διοικητικές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου το κλείσιμο των Microsoft Entertainment Studios το 2014. Αν και μετά την πρώτη ανακοίνωση δεν υπήρξαν νέες πληροφορίες, εντούτοις στελέχη της Microsoft και της 343 Industries επανειλημμένως διαβεβαίωναν όλα αυτά τα χρόνια ότι η τηλεοπτική σειρά Halo θα γίνει πραγματικότητα. Τον περασμένο Ιανουάριο, ο CEO του Showtime επιβεβαίωνε ότι το όλο σχέδιο «ήταν ακόμα σε πλήρη εξέλιξη».

Engadget

  • Like 3
  • Thanks 2