Με 145 εκατομμύρια ενεργούς καθημερινούς χρήστες, διπλάσιους από πέρσι, το Microsoft Teams συνεχίζει την εκρηκτική του πορεία αποτελόντας μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες

Με την πανδημία να αποτελεί τον κύριο λόγο γι' αυτό, η Microsoft συνεχίζει τη γρήγορη ανάπτυξη της εφαρμογής που πλέον αποτελεί μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες. Μόνο πέρσι η εταιρεία παρουσίασε 300 νέα χαρακτηριστικά  ενώ ήδη τη φετινή χρονιά η Microsoft έχει προσθέσει στο Teams 100 νέα χαρακτηριστικά. Ακόμα σε σχέση με το 2019, τριπλασιάστηκε ο ρυθμός με τον οποίο εταιρείες που διαθέτουν τουλάχιστον 1000 υπαλλήλους, έχουν «ασπαστεί» το Teams και τις εφαρμογές του. 

Στη Build 2021 η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα γενιά εφαρμογών για την πλατφόρμα, και για την υβριδική εποχή που φέρει πολλούς να εργάζονται από το σπίτι. Στις νέες δυνατότητες του Teams που έρχονται σύντομα είναι τα audio visual streams, η επέκταση της λειτουργίας together mode καθώς και το Stage View για παρουσιάσεις. Για τρίτους κατασκευαστές, η Microsoft διαθέτει από σήμερα σε Preview έκδοση το Teams Toolkit για Visual Studio & Visual Studio Code, με τους προγραμματιστές να μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους εφαρμογές για την πλατφόρμα κάνοντας χρήση των frameworks που επιθυμούν.

teamstogethermode.gif.d7c3ed8e1af4058f859eaee1a4f2f969.gif

 

Ακόμα το νέο Teams Developer Portal αποτελεί το διάδοχο του App Studio δίνοντας τη δυνατότητα σε developers να σχεδιάσουν, διαχειριστούν  και να παρακολουθούν εφαρμογές του Teams μέσα από μια κεντρική τοποθεσία. 

  • Like 1