Ο Petr Bobek, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος παραγωγής προϊόντων στη Microsoft επιβεβαίωσε σήμερα τη φημολογία που ήθελε την εταιρεία να αναπτύσσει εφαρμογές του Office για Android και iOS συσκευές. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην τσεχική ιστοσελίδα IHNED, οι εφαρμογές του Office στις φορητές συσκευές θα είναι διαθέσιμες από τον Μάρτιο του 2013.

Την εγκυρότητα της είδησης επιβεβαίωσε και η ίδια η Microsoft Τσεχίας στην ιστοσελίδα του TheVerge, αναφέροντας ότι οι πλατφόρμες που θα έχουν εγγενή εφαρμογή του Office θα είναι τα Windows, Windows RT, Windows Phone, Mac OS, Android, iOS και Symbian, ενώ στα σκαριά βρίσκεται νέα έκδοση του Office Web Apps. Το Office για iPad είναι μια φήμη που έχει αναφερθεί αρκετές φορές τους προηγούμενους μήνες, επιτρέποντας τη δημιουργία αρχείων του Word, του Excel και του PowerPoint.

 

Επίσης αναφέρθηκε ότι το Office 2013 θα είναι διαθέσιμο για τις επιχειρήσεις το Δεκέμβριο, με τους υπόλοιπους χρήστες να πρέπει να περιμένουν την κυκλοφορία του κάποια στιγμή στο τέλος του Φεβρουαρίου του 2013.

 

Link.png Site: theverge.com

 

Ενημέρωση: Η κυκλοφορία του MS Office για τα λειτουργικά συστήματα iOS και Android διαψεύστηκε από το υψηλόβαθμο στέλεχος της Microsoft Frank X. Shaw με σχετική δήλωσή του στο twitter. Αναφέρεται ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν δεν είναι ακριβείς, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζεται με ακρίβεια για ποιες γίνεται λόγος.