Ένας νέος τύπος συνδρομής στην cloud υπηρεσία Office 365 είναι διαθέσιμος από σήμερα ο οποίος προορίζεται κυρίως για ιδιώτες.

Το Office 365 Personal είναι πακέτο που αφορά ένα άτομο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει τη γνωστή σουίτα εφαρμογών σε ένα υπολογιστή PC ή Mac αλλά και σε ένα smartphone με τιμή $69.99 το χρόνο ή με $6.99 το μήνα. Η Microsoft παράλληλα ανακοίνωσε την πρόθεσή της να μετονομάσει το συνδρομητικό πακέτο Office 365 Home Premium σε Office 365 Home μόλις το νέο πακέτο κυκλοφορήσει επίσημα σε λίγους μήνες.

 

Υπενθυμίζουμε ότι το Office 365 διαθέτει πάντα τις τελευταίες εκδόσεις του Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher και OneNote, με τη Microsoft να ετοιμάζεται μέσα στο έτος να κυκλοφορήσει ειδική έκδοση για iPad και Android tablets μόνο όμως για όσους κατέχουν κάποια συνδρομή στο Office 365.

 

Το νέο συνδρομητικό πακέτο Office 365 Personal απευθύνεται είτε σε μεμονωμένα άτομα είτε σε ολιγομελείς οικογένειες τις οποίες δεν συνέφερε η ετήσια χρέωση των $99 η των $10 ανά μήνα για χρήση σε 5 PC ή Mac αλλά και σε φορητές συσκευές. Και στα δύο συνδρομητικά πακέτα πάντως η Microsoft προσφέρει 60 λεπτά δωρεάν ομιλίας μέσω Skype μηνιαίως καθώς και 20 GB επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο OneDrive.

 

Link.png Site: http://thenextweb.com/microsoft/2014/03/13/microsofts-office-365-personal-limited-two-devices-coming-spring-69-99year-6-99month/[/url]']TheNextWeb