Αν ως φίλοι της Microsoft δεν ενθουσιαστήκατε από τις πρόσφατες προϊοντικές ανακοινώσεις της –με το όμορφο αλλά αρκετά ακριβό Surface Laptop και τα Windows 10 S που απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε μαθητές- τότε να ξέρετε πως η εταιρεία ετοιμάζει μία νέα εκδήλωση στη Σανγκάη στις 23 Μάιου.

Από εκεί, ο Αντιπρόεδρος του τμήματος Συσκευών της Microsoft, Panos Panay πρόκειται να κάνει ιδιαίτερα σημαντικές ανακοινώσεις. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, περιμένουμε να δούμε το Surface Pro 5, που όμως δεν θα είναι ριζικά –με βάση τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, αλλά ελαφρώς ανανεωμένο σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο Surface Pro 4.

 

Φημολογείται μάλιστα ότι υπάρχει περίπτωση η ανανεωμένη συσκευή να μην έχει την ονομασία Surface Pro 5, αλλά Surface Pro 4 Plus ή Second Edition.
https://twitter.com/panos_panay/status/860311231093133313/
Όσοι επίσης φίλοι των Windows 10 Mobile και της Microsoft περιμένετε ένα Surface Phone, θα απογοητευτείτε, αφού η αμερικάνικη εταιρεία φαίνεται να εγκαταλείπει την προσπάθεια στον συγκεκριμένο τομέα, αφήνοντας την αγορά σε τρίτους. Και αν μόνο το Surface Pro 5, που μάλιστα δεν θα είναι ριζικά ανανεωμένο, μοιάζει… λίγο για να οδηγήσει ένα ολόκληρο event, ενδεχομένως η Microsoft να μας εκπλήξει με κάτι ακόμα. Για να δούμε…

 

Link.png Site: SlashGear